Wkretek 26.09.2016 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Witam, zakupiłem miesiąc temu drewniane okna dachowe FAKRO. Po montażu okazało się że jedno z okien ma pęknięcie ramy od "gwoździa fabrycznego" i w związku z tym mam pytanie czy w późniejszym czasie pęknięcie ramy nie będzie dalej postępować? Co dalej z tym pęknięciem robić? Postawiłem na Polski pełnowartościowy produkt, a tu wada fabryczna Dziękuje za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek B.. 26.09.2016 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Od 6 lat mam okna z polskiej fabryki 4Look, która niestety zbankrutowała. Produkty były bardzo dobre ale niestety przy tym drogie. Okna są rewelacyjne.Jak najbardziej powinieneś składać reklamację na wadę fabryczną okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wkretek 27.09.2016 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Jak najbardziej powinieneś składać reklamację na wadę fabryczną okna. No niestety jest to przykre, ale chyba nie pozostawię tego w takiej "postaci" jak chce FAKRO - że wszystko jest w porządku i tak może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek B.. 27.09.2016 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 No niestety jest to przykre, ale chyba nie pozostawię tego w takiej "postaci" jak chce FAKRO - że wszystko jest w porządku i tak może być Florek za bardzo skoncentrował sie na walce z zachodnią konkurencją, jednocześnie kosztem jakości. Pęknięcie ewidentnie wskazuje na wadę fabryczną. Skontaktuj się z Miejskim Rzecznikiem Konsumentów w Gliwicach - poprowadzi całą sprawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wkretek 27.09.2016 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Jeszcze będę próbował załatwić sprawę polubownie, a jak nie to będziemy myśleć o czymś innym.Mogłem kupić Veluxa, było by na pewno taniej i może bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 28.09.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam, Z powyższych wpisów wynika, że dokonał Pan już zgłoszenie w naszym firmowym serwisie.Czy jest szansa aby podał mi Pan numer zgłoszenia serwisowego - chciałbym skonsultować temat z naszym działem serwisu. Z poważaniemKonsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wkretek 28.09.2016 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam, Z powyższych wpisów wynika, że dokonał Pan już zgłoszenie w naszym firmowym serwisie. Czy jest szansa aby podał mi Pan numer zgłoszenia serwisowego - chciałbym skonsultować temat z naszym działem serwisu. Z poważaniem Konsultant FAKRO Wysłałem Panu również wiadomość prywatną. Numer sprawy: nowy nr ewidencyjny 16164903 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek B.. 28.09.2016 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dobrze, że w sprawie coś się dzieje.Wspierajmy polską produkcję i bądźmy przy tym odpowiedzialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wkretek 28.09.2016 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Wspierajmy polską produkcję i bądźmy przy tym odpowiedzialni. Bardzo mądre i ładne słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 29.09.2016 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Witam, Konsultowałem powyższy temat z działem serwisu oraz menedżerem produktu.Takiego rodzaju pęknięcia drewna poza obszarem widocznym po zamontowaniu nie mają wpływu na estetykę ani na funkcjonalność okna. Zaznaczam jednak, że Firma Fakro gwarantuje prawidłowe funkcjonowanie tego okna, i może to zostać potwierdzone osobną deklaracją. Jeżeli nadal ma Pan wątpliwości nasz serwis służy pomocą i może ocenić zgłaszaną usterkę na miejscu. Z poważaniemKonsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wkretek 29.09.2016 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Witam, jak się mam z Panem skontaktować w sprawie tej deklaracji? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 30.09.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Witam, jak się mam z Panem skontaktować w sprawie tej deklaracji? Pozdrawiam Witam, Bardzo proszę o przesłanie Pana adresu mailowego wiadomością prywatną. Deklaracja zostanie przesłana pod wskazany adres mailowy. Z poważaniem Konsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts