wojtek1474 26.09.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Witam, zastanawiam się ostatnio nad kupnem myjki ciśnieniowej. Wstępnie brałem pod uwagę Karchera K5 ze względu na aluminiową pompę. Niestety, żeby fajnie doposażyć myjkę cena rośnie w oczach... Zastanawiam się nad dwoma modelami Lavor S7 Prime oraz Oleo-mac PW 145 C. Za oleo-mac'em przemawia pompa mosiężna i w cenie 1400 dostaje się fajnie uzbrojony zestaw. To by też była taka granica cenowa którą chciałbym wydać. Myjka ma mi posłużyć do mycia samochodu, z użyciem aktywnej piany, mycie bruku, oraz żwirku ozdobnego na ogródku. Lanca do hydropiaskowania również znalazłaby swoje zastosowanie. Z Oleo posiadam kosiarkę i jestem jak na razie bardzo z niej zadowolony więc to kolejny plus za tą firmą. Co byście mi polecili, albo macie jakieś modele innych firm co są godne uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts