werner1478 26.09.2016 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Dobry wieczór,zamykając okno klamka nie przekręciła się do końca,ponad to u góry,od strony zawiasów jest szczelina.Próbowałem otworzyć okno,ale klamka obraca się jedynie do poziomu pełnego otwarcia okna,którego notabene nie można otworzyć,ponieważ ''wystające coś u góry'' jest zablokowane.Co mogę zrobić w takiej sytuacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
werner1478 27.09.2016 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Udało mi się znaleźć-odpowiedź użytkownika Finlandia ->http://forum.muratordom.pl/showthread.php?197494-Problem-z-oknem-uchylnym.Wszytko pasuje do mojej sytuacji,teraz jedynie nie wiem jak mam dostać się do blokady błędnego położenia klamki,aby ''postawić'' ją do pionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts