emura 26.09.2016 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Witam serdecznie. Chciałam prosić o radę/pomysły odnośnie pewnego problemu, z którym borykam się od dłuższego czasu. Otóż mam w podłodze (panele) pozostałość po ściance działowej. Czy oprócz wymiany całej podłogi można coś z tym zrobić? Może jest jakiś materiał, którym można by to usztywnić i zakamuflować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 27.09.2016 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Witam serdecznie. Chciałam prosić o radę/pomysły odnośnie pewnego problemu, z którym borykam się od dłuższego czasu. Otóż mam w podłodze (panele) pozostałość po ściance działowej. Czy oprócz wymiany całej podłogi można coś z tym zrobić? Może jest jakiś materiał, którym można by to usztywnić i zakamuflować... Usztywnić można zalewając np. betonem, tylko nie wiem czy o to chodzi. Jedno dobre zdjęcie rozwieje wątpliwość w czym problem, wrzuć coś bo z opisu nie specjalnie wynika czego oczekujesz / w czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts