Gość 04.08.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Witam pierwszy raz na tym forum. Do budowy domu dopiero się przymierzam. Własnie skończyłem spłatę kredytu (studencki na mnie i zonę) i postanowiłem za 3 lata rozpocząć budowę wlasnego domu . Dzięki obserwacji ilosci i jakosci postów widzę, że to forum pozwoli mi przez ten czas na podjęcie optymalnych rozwiązań w tym zakresie . Na codzień prowadzę budowy instalacji sanitarnych (głównie węzły i sieci cieplne, instalacje c.o.), natomiast po pracy dorabiam projektowaniem w/w. Mam nadzieję, że moja wiedza i kilkuletnie doświadczenie komuś na tym forum się przyda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.08.2004 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 WITAM Plan ok., a czy waćpan działeczką jakowąś dysponujesz ?PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.08.2004 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Mamy niedużą działkę (750m2), ale niezbyt atrakcyjna lokalizacja powoduje że raczej się rozglądamy za nową, a obecną sprzedamy. Ale przede mną jeszcze trzy lata do rozpoczęcia budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.08.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 No to jakiś początek jest i powodzenia !J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts