barbapis 05.08.2004 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Też mnie bardzo denerwuje krytykowanie już wybudowanych domów. Wiadomo, że nie wszystko się wszystkim podoba. I bardzo dobrze! Bo gdyby to samo podobało się wszystkim, to strasznie nudno byłoby na świecie. A tak, to i "każda potwora znajdzie swego amatora" Jeżeli komuś dany dom "nie pasuje", niech wstrzyma się od komentarzy i niech nie dołuje dumnego właściciela . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 05.08.2004 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 A moze z innej strony - po co pokazywac innym zdjecia? czyzby poszukiwalo sie jakiegos dowartosciowania i przekonania siebie samego przez innych ze to co sie wybudowalo jest swietne? Jezeli taki jest cel - bo oczywiscie w tedy kazde slowo krytyczne jest widziane jak sol w oku to nie ma sensu w ogole prezentacji zdjec - z reszta jak juz wiele razy bylo mowione, nad gustami sie nie dyskutuje!! tak wiec jezeli to co sie ma podoba sie nam to zdanie innych nie powinno miec najmniejszego znaczenia i pokazujemy zdjecia by sie pochwalic tym co sie stworzylo. Ja np lubie stal, ktos inny lubi drewno, robimy dwie kuchnie, mnie sie nie podoba drewniana, jemu sie niepodoba moja stalowa - cz to oznacza ze obie sa brzydkie i do niczego sie nie nadaja? A wracajac do watku o mezu - coz, jezeli maz sie podoba zonie, to opinia kolezanki jest bez znaczenia, a wrecz jak sie jej nie podoba to chyba lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 05.08.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 W zasadzie to zależy od tego, co dana osoba chce usłyszeć. Jeśli oczekuje potwierdzenia, że wybudowała piękny dom, bo sama nie jest co do tego przekonana, to faktycznie, warto jej posłodzić. A jak ktoś jest po prostu ciekaw opinii innych, to warto pisać prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.08.2004 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Magdzia, wiem o co Ci chodzi, ale po pierwsze: na pytanie czy mi się czyjś mąż podoba jednak starałabym się wybrnąć dyplomatycznie, mówiąc np. wygodne "coś w sobie ma" a w domyśle "tylko za cholerę nie wiem co" ale to jednak mąż (czyli jakby już wybudowany dom) a gdyby mnie spytała o swojego nowo poznanego chłopaka (to taki projekt), to byłabym chyba bardziej szczera. I ja to widzę tak: wątek o projektach to coś w stylu Jak ci się podoba mój nowy chłopak? - i tu wyrażam szczerą opinię, a wątek galerii to takie Poznajcie się, to mój mąż! i tu się tylko grzecznie witam i nic nie mówię, nawet jeżeli jest brzydszy od Jasyra Arafata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2004 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 MAGDZIA -JESTEM W SZOKU SUPER DOMEK bardzo się ciesze,że mogę wrwszcie pooglądać Wasze Gniazdko Za rok o tej porze może przylecą bociany ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2004 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 a gdzie on sie zgubił???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 05.08.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Ha ha ha... To była zajawka dla tych, co mają refleks Ale tak poważnie - jak pisałam, w poniedziałek będzie więcej zdjęć (też wnętrza) i wtedy domek bedzie mozna pewnie zobaczyć w galerii. A tak nawiasem mówiać, to nie wiem, czy Ew-ce naprawdę podoba się mój domek, czy tylko tak napisała, żeby mnie nie dołować, i choćby teraz zaklinała się, że napisała prawdę, to już i tak nie uwierzę, bo będzie mi się to wydawało nieszczere. Jednak wole szczerość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2004 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 A ja wolę sprawiać ludziom radość i nie mówie im przykrych rzeczy ,chyba ze kogoś nie lubię , to jestem zlośliwa Mój Henio pytany o zdanie np. "czy podoba ci się moja nowa sukienka ?" odpowiada .....a ma mi sie podobać ?to mi się podoba Dyplomatycznie i miło Jeszcze nikt nie skrytykował mojego domku , ale jestem pewna ,że bedzie mi przykro jak to zrobi, ale zniosę to dzielnie bo jestem zakochana po uszy w moim " małym białym domku ' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 05.08.2004 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Ew-ka, przecież on wcale nie wygląda na biały!!!!!!! Ale domek naprawdę fajny, taki bardzo polski, stylowy. Mnie się bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2004 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Magdzie czyżbym była pierwsza ,ktora zobaczyła domek? rozprawiczyłam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2004 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 mój bedzie biały z czerwonym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 05.08.2004 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Chyba jedyna, jaka zdążyła zobaczyć na Forum, bo jeszcze pare osób widziało - robotnicy, sąsiedzi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 05.08.2004 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 mój bedzie biały z czerwonym dachem Mnie sie strasznie podoba ganek. To taki fajny romantyczny zakątek. Super na takim ganku, co to sie po nim dzikie wino pnie, pić herbatę w niedzielne letnie popołudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2004 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 oczywiście na Forum -bylo pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2004 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Ganek mam od północy , taras na południe ...zapraszam do mojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 05.08.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Ganek mam od północy , taras na południe ...zapraszam do mojego dziennika A faktycznie, na tym maciupkim zdjątku tego dobrze nie widać, myślałam, że to taki ganek do posiedzenia, a nie wejściowy. Ale i tak fajny, ganek fo ganek ale wiesz, co, Ew-ka? W tym projekcie tez jest taki błąd jak u mnie - jesłi jeszcze nie jest za późno - nie przestudiowałam do końca dziennika - to zwróć na to uwagę - wszystkie kominy masz w porzek dachu i jest to spory bląd architekta, bo woda i śnieg będą Ci zalegać na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 05.08.2004 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 A ja też widziałam domek Magdzi! Ha! Ale nie mogłam od razu odpisać, bo by mi się zapiekanka przypaliła I co? Mam siedzieć cicho, żeby było szczerze? Ani mi się śni. Z tego co widziałam to....piękny dom! Elegancki, zgrabny, no i ten zadaszony taras - cudnie! Magdzia przestań się ceregielić i dawaj te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 05.08.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Jagna, proszę Cię, nie pisz o jedzeniu, bo ja o suchym i pustym pysku od rana, ślinotoku dostaję na myśl o czynkolwiek do jedzenia... Ojej, dziewczyny, poczekajcie do poniedziałku, zobaczycie całość - środek już wykończony (na 95%) chociaż nieumeblowany. Może będzie lepszy efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.08.2004 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Kominów za dużo w projekcie - wywalone i zmienione -herr Komendant Magdzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 05.08.2004 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Kominów za dużo w projekcie - wywalone i zmienione -herr Komendant Magdzia No to masz szczęście, u mnie niestety za późno, bo już stoi to nieszczęście, na szczęście jeden tylko mam komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts