ŁukaszD 27.09.2016 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Witam. To pierwszy mój posta na tym forum. Mam nadzieję, że będzie forum okaże się pomocne Mam kilka pytań odnośnie montażu płyt karton gips. Do pytań dołączam zdjęcia kwestii które mnie nurtują, tzn., czy: - zielone płyty zniszczone przy montażu można naprawiać poprzez szpachlowanie - między sufitem a ścianą można zostawić szczelinę ok. 1,5 cm i naprawienie jej poprzez szpachlowanie - można zamontować tak mały fragment płyty karton gips - ok. 30 x 80 cm, do tego nie przykręcony w miejscu gdzie jest spoina - płyty mogą być tak spasowane, ze nie ma szczeliny między płytą a ścianą - wkręty mogą być tak wkręcone jak widać na zdjęciu. Dodam, ze jest to sufit na poddaszy na stelażu pojedynczy montowany do belek stopowych na wieszakach płaskich oraz płaskich giętych na skosach. W razie pytań proszę pytać, dopiszę co wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszD 27.09.2016 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 (edytowane) Jeszcze dwie kwestie: Czy sufit może kończyć się w murze? Co to za blachy między płytami, czy takie się stosuje? Już teraz zaczęły dziurawić folię, co będzie później? Przydała by się porada dzisiaj, bo jutro ekipa ma przyjść i nie wiem, czy ja źle myślę, czy jednak coś jest nie tak.... Proszę o przeniesienie tematu do innego działu jeśli jest w niewłaściwym. Edytowane 27 Września 2016 przez ŁukaszD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ŁukaszD 28.09.2016 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 (edytowane) Witam, czy nikt nie potrafi podpowiedzieć w wymienionych kwestiach? Ewentualnie pomóc w przeniesieniu pytania do odpowiedniego działu? Edytowane 28 Września 2016 przez ŁukaszD Dopisanie pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts