marcin_5 27.09.2016 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Dzisiaj fachowcy wykonali coś takiego, jak na załączniku. Wg mnie brakuje odpowiedniej wentylacji dachu. Wróblówka jest tak umieszczona, że nie spełnia żadnej funkcji. Ani nie sprzyja wentylacji ani dodatkowo nie chroni przed "wróblami" bo i tak pod tak zrobiony okap nic nie wejdzie. Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinollosso 28.09.2016 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Nie jestem fachowcem ale rzeczywiście coś tu jest nie tak, mnie osobiście trudno ocenić bo nie widać co i jak jest ułożone pod membraną. Więc nie chcę siać zamętu. W ogóle to ta wróblówka pod dziwnym kątem jest położona, u mnie była prostopadle do dachówki i wydaje mi się że lepiej spełnia swoje zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts