Anula73 20.12.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 Dziekuje serdecznie za odpowiedz w sprawie Tirisu w kuchni. Widze ze mamy podobne gusta, wiec zapytam jeszcze o lazienke ta na poddaszu, gdzie wanna jest pod skosem, a umywalka obok grzejnika drabinkowego. Wydaje mi sie ze to sa plytki Arkadia z Opoczna (?) Ale nie zgadza mi sie ze macie szeroki walek, a w propozycji Opoczna do tej kombinacji sa tylko waskie 2,5 cm. Ja mam Arkadie zolta na dole a krem na gorze (kolorystycznie wygladaja bardzo podobnie) oddzielone dekorem kalmia zolta listwa z dwoma walkami. Ale chodzi mi o fuge. Wlasnie szukam pasujacej fugi i widze ze wasza "leżałaby" u mnie jak ulał. Czy możecie mi powiedziec prosze co to za fuga - producent i kolor? Czy cala sciana jest w takiej samej fudze, czy na bialych plytkach nad dekorem jest inna, a na zoltych na dole inna (to chyba zludzenie optyczne). Ja sie zapatruje na fuge jasmin Mapei, taka poszarzala biel. Ale nigdy nie wiadomo jaki bedzie efekt koncowy. Pozdrawiam serdecznie i zycze Wam milych Świąt w Waszym przytulnym domeczku Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 20.12.2004 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 hej płytki na górze to Paradyż Sardynia fuga ceresit jaśmin - wszędzie ten sam kolor dzięki za życzenia - NAWZAJEM pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 18.01.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Fajny domek.A ja poproszę -jeżeli można-o informacje na temat płytek w łazience na parterze.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 19.01.2005 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 hej, dziękipłytki na dole to Paradyż KOBE pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 21.01.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Hej.To znowu ja. Doczytałam,że posiadasz panele firmy eurofloor.Jak sie sprawują?Chyba są dość korzystne cenowo,ale jak z jakością?I chyba mało popularne. Zastanawiam się nad Classic lub maxi clip.Będę wdzięczna za opinie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 21.01.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Hej.To znowu ja. Doczytałam,że posiadasz panele firmy eurofloor.Jak sie sprawują?Chyba są dość korzystne cenowo,ale jak z jakością?I chyba mało popularne. Zastanawiam się nad Classic lub maxi clip.Będę wdzięczna za opinie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 21.01.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 Wszystko bardzo ładne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 24.01.2005 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 hej, dzięki panele są w porządku, przy dziecku, które lubi stuknąc w podłogę, tudziez w ścianę (dlatego tynki trad.) rozwiazanie idealne. Jak dla mnie cena dobra, a i jakośc OK pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prosciu 26.01.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Gdyby nie ta ciemniejsza plamka na czole Butcha zgłsił bym na policji porwanie psa Jak by go przekopiować na inne tło to w życiu bym sie nie połapał ze to nie mój Dexter Napisz skąd go macie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 27.01.2005 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2005 http://www.k9data.com szukaj Asson Green Street p.s. ta plama to było otarcie, teraz plamy nie ma pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 28.04.2005 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2005 hej 2 nowe (i nie nowe) zdjęcia zrobione zimą http://riverside.w.interia.pl/dom/dom_zima.jpg http://riverside.w.interia.pl/dom/dom_zima2.jpg pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 29.04.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 29.04.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 SUPER,naprawde bardzo fajna chatka,mysle,ze milo Wam sie tam mieszka.Synek tez super no i zonka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 29.04.2005 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2005 Mam pytania dwa: 1.Czy okap nad kuchnię to Faber Synthesis...i jeśli tak, to jak się sprawuje. Czy jest z filtrem węglowym, czy podłączyliście go do przewodu kominowego...? 2. Na oknach kuchennych są żaluzje...czy inne bajery? PS. Domek mi się bardzo podoba...i ten Butch...szkoda, że Goldeny nie nadają się na psy stróżujące na dwór... T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 01.05.2005 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2005 cześć aha26 - to prawda mieszka się miło - najważniejsza jest rodzinka, a dom tylko dopełnia jeszcze tyle do zrobienia (do wydania!)... tommco: ad 1. to okap candy CCt911( jeśli dobrze pamiętam;) ) - jest naprawdę w porzadku w tych pieniazkach (ok 1100zł) ad 2. to tylko żaluzje;) ad 3. niestety na strózowanie się nie nadaje, kiedy jest dłuzej na podwórku - straszny z niego zbój pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 05.05.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 teraz wszystko widzę Fajny domeczek... Może uaktualnisz fotki wnętrz ?? Ja jestem już blisko przeprowadzki i stąd moja egoistyczna prośba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 06.05.2005 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 jesli tylko doprowadzimy dom do ładu (!) to zrobie fotki i puszczę pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mantra 06.05.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 Bardzo ładny domek. Zwłaszcza podoba mi się kuchnia. Jakie macie kafelki na ścianach w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 06.05.2005 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2005 dzięki tubądzin ANDY pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 05.07.2005 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 hej, najnowsze zdjęcia z balustradami na balkonach http://riverside.w.interia.pl/dom/dom11.jpg http://riverside.w.interia.pl/dom/dom2.jpg http://riverside.w.interia.pl/dom/dom3.jpg http://riverside.w.interia.pl/dom/dom4.jpg pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts