Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Miko?ajka, Anetki i Zbyszka (vel GUITa :p )

Recommended Posts

Dziekuje serdecznie za odpowiedz w sprawie Tirisu w kuchni. Widze ze mamy podobne gusta, wiec zapytam jeszcze o lazienke ta na poddaszu, gdzie wanna jest pod skosem, a umywalka obok grzejnika drabinkowego. Wydaje mi sie ze to sa plytki Arkadia z Opoczna (?) Ale nie zgadza mi sie ze macie szeroki walek, a w propozycji Opoczna do tej kombinacji sa tylko waskie 2,5 cm.

Ja mam Arkadie zolta na dole a krem na gorze (kolorystycznie wygladaja bardzo podobnie) oddzielone dekorem kalmia zolta listwa z dwoma walkami.

Ale chodzi mi o fuge. Wlasnie szukam pasujacej fugi i widze ze wasza "leżałaby" u mnie jak ulał. Czy możecie mi powiedziec prosze co to za fuga - producent i kolor? Czy cala sciana jest w takiej samej fudze, czy na bialych plytkach nad dekorem jest inna, a na zoltych na dole inna (to chyba zludzenie optyczne).

Ja sie zapatruje na fuge jasmin Mapei, taka poszarzala biel. Ale nigdy nie wiadomo jaki bedzie efekt koncowy.

Pozdrawiam serdecznie i zycze Wam milych Świąt w Waszym przytulnym domeczku ;-)

Anula

• Odpowiedzi 122
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 5 weeks później...
  • 3 months później...

Mam pytania dwa:

1.Czy okap nad kuchnię to Faber Synthesis...i jeśli tak, to jak się sprawuje. Czy jest z filtrem węglowym, czy podłączyliście go do przewodu kominowego...?

2. Na oknach kuchennych są żaluzje...czy inne bajery?

PS. Domek mi się bardzo podoba...i ten Butch...szkoda, że Goldeny nie nadają się na psy stróżujące na dwór...:(

T.

cześć ;)

aha26 - to prawda mieszka się miło - najważniejsza jest rodzinka, a dom tylko dopełnia ;) jeszcze tyle do zrobienia (do wydania!)...

tommco:

ad 1. to okap candy CCt911( jeśli dobrze pamiętam;) ) - jest naprawdę w porzadku w tych pieniazkach (ok 1100zł)

ad 2. to tylko żaluzje;)

ad 3. niestety na strózowanie się nie nadaje, kiedy jest dłuzej na podwórku - straszny z niego zbój :)

pozdr,

• 1 month później...