guit 20.04.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 31.01.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 WItam, fajny domek, podobają mi się balustrady już tutaj kilka razy wspomniane. Miałem robić właśnie takie, a tu mam inspirację. Napisz jak mocowałeś do balkonu a jak do ściany. No i szczebelki w schodach wewnętrznych, to jest chyba to co chcę, ale będę jeszcze szukał. Pozdro, zajrzałem, bo zostałeś moderatorem gr. lubelskiej. No i ten numer GG, zazdroszczę, ja mam 7-dmio cyfrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guit 02.03.2012 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 WItam, fajny domek, podobają mi się balustrady już tutaj kilka razy wspomniane. Miałem robić właśnie takie, a tu mam inspirację. Napisz jak mocowałeś do balkonu a jak do ściany. No i szczebelki w schodach wewnętrznych, to jest chyba to co chcę, ale będę jeszcze szukał. Pozdro, zajrzałem, bo zostałeś moderatorem gr. lubelskiej. No i ten numer GG, zazdroszczę, ja mam 7-dmio cyfrowy Ale mi wstyd! Dopiero zobaczyłem Twój post. Nie dostałem powiadomienia Jeśli Twoje pytania aktualne, daj znać Pozdrawiam, Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts