masze 27.09.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Witam, proszę o poradę doświadczonych osób - może ktoś ma pomysł jak, czym wykończyć szczelinę pomiędzy cokołem z płytek klinkierowych a kostką brukową. Niestety w trakcie budowy źle zaplanowałem etap położenia kostki brukowej i wykończenia cokołu z płytek klinkierowych tzn. w pierwszej kolejności położyłem kostkę brukową a potem płytki klinkierowe na cokole. To spowodowało, że kładąc płytki klinkierowe na cokole byłem zmuszony zachować szczelinę pomiędzy nimi a kostką brukową. Teraz nie mam pomysłu czym elastycznym można wykończyć taką szczelinę ok. 15mm aby wyglądało to bardziej estetycznie. Ma ktoś może pomysł? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/214650-cok%C3%B3%C5%82-z-p%C5%82ytek-klinkierowych-wyko%C5%84czenie-przy-bruku/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts