zosiek 18.08.2004 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Zosiek - widze tu duże podobieństwo do mojego wnętrza na poddaszu Jak tylko będe mógł , to też ci pokaże ( że mówie prawde ). Pozdro. Będę czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 26.09.2004 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Witam znowu i chwalę sie nowymi fotkami (oczywiście na onecie) Zosiek - dla Ciebie obiecany łuk : http://foto.onet.pl/upload/1/41/_339716_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 26.09.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2004 Witam znowu i chwalę sie nowymi fotkami (oczywiście na onecie) Zosiek - dla Ciebie obiecany łuk : http://foto.onet.pl/upload/1/41/_339716_s.jpg Dzięki serdeczne. Szeroki ładny łuk - swobodne przejście. Pewnie ma 1,5m szerokości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko30 15.01.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 fajnie to wyglada. Bodzio powiedzmi gdzie to jest ja buduje w Bieruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 15.01.2005 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 Cze - witam sąsiada Ja buduje koło fiata , a ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko30 15.01.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2005 no hej ja buduje obok danona hmm...........od strony bierunia nie kojarze gdzie tam jest taki budynek ...))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.02.2005 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Wkleiłem na onecie nowe fotki , m.in. plany parteru i piętra : http://foto.onet.pl/upload/20/66/_434032_n.jpg wymiary domu : 15 x 11,5 m. piętro : http://foto.onet.pl/upload/1/10/_434034_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 02.03.2005 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Marko 30 - jak zobaczysz coś takiego z głównej ulicy, ale w głębi to bedzie ta moja "willa" http://foto.onet.pl/upload/40/16/_339754_n.jpg zapraszam na nowe fotki na onecie : http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=24712&grupa=0&kat=2&a=bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 08.03.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2005 Mimo goracej prośby o brak wazeliny - nie da się!Ogród - naprawdę I liga!Mam jeszce małą prpśbę: mógłbyś przybliżyć "konstrukcję" skarpy?tzn. : czy jest usypana w całości z ziemi czy też np. z gruzu, jak była budowana płyta tarasu, jej grubość (na jakiej podsypce), jak (lub czy) oddylatowana została płyta tarasu od domu, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.03.2005 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2005 Mimo goracej prośby o brak wazeliny - nie da się! Ogród - naprawdę I liga! Mam jeszce małą prpśbę: mógłbyś przybliżyć "konstrukcję" skarpy? tzn. : czy jest usypana w całości z ziemi czy też np. z gruzu, jak była budowana płyta tarasu, jej grubość (na jakiej podsypce), jak (lub czy) oddylatowana została płyta tarasu od domu, itp. Skarpa usypana jest z nadwyżki gliny i piasku (bo nie miałem co z tym zrobić), oddylatowana od domu styropianem 4cm, na górze jest położona folia a na niej chudy beton zbrojony resztkami drutów ( 6mm)- krata ok 20x20cm. Jest to podkład pod właściwą warstwe do wykonania później. Zbocze skarpy jest "uzbrojone " siatką ogrodową , aby sie nie obsypywała. Warstwa wierzchnia to ok 15cm ziemi uzupełniana na bieżąco kompostem. Posadzone rośliny zadarniają skarpe . Zanim wylałem beton i schody skarpa ubijała sie 2 lata, ale na zrobienie posadzki jeszcze troche poczekam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matth 08.06.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2005 witaj bodzio cholera nigdy by mi do glowy nie przyszlo ze ze sprzedazy butelek mozna postawic TAAAAAKA chalupe Pozdrawiam PS.A kto tam bedzie sprzatal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.10.2005 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 witaj bodzio cholera nigdy by mi do glowy nie przyszlo ze ze sprzedazy butelek mozna postawic TAAAAAKA chalupe Pozdrawiam PS.A kto tam bedzie sprzatal? tylko spróbuj a ... zobaczysz że jest to możliwe , a sprzątać to będzie ... krasnoludek a teraz chciałem sie pochwalić , że w końcu mam drzwi zewnętrzne - zamontowane http://foto.onet.pl/upload/40/83/_540013_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 08.10.2005 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Fajny duzy dom, ogrod baaardzo ladny Nie lubię łuków wiec ten szczegół mi nie przypadl do gustu. Pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.10.2005 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 ogród już dziś został nieco zmieniony , a szykują mu sie jeszcze większe zmiany tym razem już bardziej na stałe, bo do tej pory to było ...aby było a co powiesz na ( mój projekt ) drzwi zewnętrzne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.10.2005 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Drzwi zewnetrzne pierwsza klasa . Jesli to niezbyl wscibskie pytanie to hmmmile takie cudo kosztuje? Ale jak za wscibskie to prosze mnie zignorowac Ladny dom , ogrod ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 08.10.2005 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 O widzisz! O drzwiach nie napisałam, a są piekne. Zwracaja na siebie uwage i jeśli to Twoj projekt to mozesz być z siebie dumny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.10.2005 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 O widzisz! O drzwiach nie napisałam, a są piekne. Zwracaja na siebie uwage i jeśli to Twoj projekt to mozesz być z siebie dumny:) nie do końca tak mój, bo głównie żony , choć takie podobne widzieliśmy już w katalogu u innego stolarza. rrmi - info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2005 01:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabula 10.10.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Witaj bodziu Twoje drzwi są super,a my właśnie jesteśmy na etapie poszukiwań. W związku z tym czy można tak po sąsiedzku poprosić o więcej informacji tzn. gdzie kupione, ile trzeba wybulić za takie cudo i jak długo czekać. Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.10.2005 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Gabula - odpowiedź na priv - powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts