bodzio_g 04.08.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Z pewną dozą nieśmiałości postanowiłem i ja spróbować zaistnieć ze swoim tematem. Proszę o obiektywizm i żadnej wazeliny. Życzliwym polecam inne stronki. Na razie tyle, bo jutro z rańca dużo roboty, aż do wieczora. Link do zdjęć na dole, za parę dni zeskanuję więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.08.2004 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 byczasty ten domek ale ładny i skarpa po dwóch latach robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.08.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Ładny, duży, podpiwniczony, z garażem...to lubię... Gratulki... http://foto.onet.pl/upload/18/91/_300019_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.08.2004 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 A jednak wazelinka. Ale na początek może to i dobrze. Trochę mnie to "podbudowało", i nabrałem wiary w siebie i chęci do pracy. Żonie też humor się poprawił . To dzięki NIEJ mamy taką skarpę i okna łukowe. Krystian - dziekuje za wklejenie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 07.08.2004 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Qrcze. Naoglądałem się fotek z galerii i znowu wpadłem w kompleksy.To już wszyscy pokończyli swoje domy?? No prawie wszyscy??.Teraz troche o moim domku: dom dwurodzinny( z teściami), dwa wejścia, pow. 254m2+ piwnice. Tynki cem -wap.,elektryka 70%, wylewki 80%, c.o.:podłogówka +grzejniki(będą), bez drzwi i tynku na zewnątrz. Budowanie systemem gospodarczym, finisz za 2 latka. Wnętrz ( fotek) na razie nie mam, bo nie ma co pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 09.08.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 duzy i ladny dom Bodzio, masz zamiar mieszkac z tesciami ? dobrze ze macie osobne wejscia ! a czym kryliscie dach ? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 09.08.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 acha widze ze macie wanne na zewnatrz prawdziwe morsy z Was, A moze to lazienka tesciowej... a to przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.08.2004 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Gregor - mam synka gregora. Masz poczucie humoru Spróbuje odpowiedzieć na twe pytania: Wejścia są osobne , ale na wszelki wypadek jest tajemne przejście. Wanna była dla wszystkich nie tylko dla teściowej. Dobrze wpływa na zdrowie, zwłaszcza hydromasaż z chmurki . dach: gonty bitumiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 13.08.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Synek ma na imie Gregor czy Grzesiek tak jak ja naprawde pamietaj zeby postawic kolo drzwi przy tajemnym wejsciu fortepian lub szafe zeby tesciowa nie przychodzila za czesto na kawe bo stracicie przyjemnosc mieszkania samemu, chyba ze to pozadna kobieta jakich malo pozdrawiam Was zycze milego budowania i szybkiego zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 13.08.2004 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Bardzo fajny domek. Też chciałam mieć piwnicę ale niestety wody gruntowe mamy na 1m a wysoko do domu nie chciałam wchodzić. Domek super. Będę czekać na następne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.08.2004 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Hej Gregor : ja i grzesiek zastosujemy sie do instrukcji . A gdzie Twoja teściowa bedzie mieszkać? Nic nie widzę Zosiek : jak zwykle wazelinka , ale łechce. Twój album też widziałem, ach te łuki. Ale do łazienki to już ekstrawagancja. Nie ma linka w Twoim wątku w galerii forumowiczów , ale to już chyba w trakcie. Drobna rada: przeedytuj opisy i dopisz daty ( np miesiąc i rok ). Czekam na następne. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 13.08.2004 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Sorry ZosiekByłem w wątku " bez albumu" , a za chwilę patrze a tu " udało sie ....."jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregor 456 13.08.2004 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 witaj Bodzio moja tesciowa bedzie mieszkac 300 km. ode mnie a moja mama bezpieczne 300 metrow one sa bardzo fajne kobiety ale tesciowe beda zawsze tesciowe inny swiat, wychowane w innych czasach itd.pozdrawiam Ciebie i Grzesia i tesciowa oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 13.08.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 ....Twój album też widziałem, ach te łuki. Ale do łazienki to już ekstrawagancja..... Pozdro. "do łazienki" napisałam ogólnikowo. W rzeczywistości jest to łuk do malutkiego korytarzyka, z którego jest wejście do łazienki i toalety. Jak zeskanuję rzuty, to będzie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mjablo 14.08.2004 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Domek fajny, ale jedna uwaga spadek pochylni troche duzy tak na oko. Chyba ze na nartach chcesz smigac w zimie do garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 17.08.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Witam Dla mnie za ciężki optycznie. ale jak nad nim jeszcze popracujecie to będzie oki, każdy ma swe gusta i guściki Najważniejsze żebyście Wy się w nim czuli dobrze i funkcjonalnie się w nim mieszkało dla Was. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.08.2004 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 moja tesciowa bedzie mieszkac 300 km. ode mnie a moja mama bezpieczne 300 metrow one sa bardzo fajne kobiety ale tesciowe beda zawsze tesciowe inny swiat, wychowane w innych czasach itd. pozdrawiam Ciebie i Grzesia i tesciowa oczywiscie Gregor - pozdrówka dla Ciebie i Teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.08.2004 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 do łazienki" napisałam ogólnikowo. W rzeczywistości jest to łuk do malutkiego korytarzyka, z którego jest wejście do łazienki i toalety. Jak zeskanuję rzuty, to będzie widać. Zosiek - widze tu duże podobieństwo do mojego wnętrza na poddaszu Jak tylko będe mógł , to też ci pokaże ( że mówie prawde ). Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.08.2004 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Chyba ze na nartach chcesz smigac w zimie do garazu Ale niezła będzie zaprawa przed wyjazdem w góry A poważnie to jeszcze trzeba podsypać dużo , ale najpierw potrenuje( na nartach ) pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.08.2004 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Dla mnie za ciężki optycznie. ale jak nad nim jeszcze popracujecie to będzie oki, każdy ma swe gusta i guściki Emems - takie wrażenie jest , bo dom jeszcze nie otynkowany( to jest tzw szpric) i taki szary, no i zdjecia takie (od dołu ) Ale dzieki za uwagi za nowe spojrzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts