Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom bodzia_g

Recommended Posts

Z pewną dozą nieśmiałości :wink: postanowiłem i ja spróbować zaistnieć ze swoim tematem. Proszę o obiektywizm i żadnej wazeliny. Życzliwym polecam inne stronki. Na razie tyle, bo jutro z rańca dużo roboty, aż do wieczora. Link do zdjęć na dole, za parę dni zeskanuję więcej.

• Odpowiedzi 192
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Qrcze. Naoglądałem się fotek z galerii i znowu wpadłem w kompleksy.

To już wszyscy pokończyli swoje domy?? No prawie wszyscy??.

Teraz troche o moim domku: dom dwurodzinny( z teściami), dwa wejścia, pow. 254m2+ piwnice. Tynki cem -wap.,elektryka 70%, wylewki 80%, c.o.:podłogówka +grzejniki(będą), bez drzwi i tynku na zewnątrz. Budowanie systemem gospodarczym, finisz za 2 latka. Wnętrz ( fotek) na razie nie mam, bo nie ma co pokazać.

Gregor - mam synka gregora.

Masz poczucie humoru 8)

Spróbuje odpowiedzieć na twe pytania:

Wejścia są osobne , ale na wszelki wypadek jest tajemne przejście.

Wanna była dla wszystkich nie tylko dla teściowej. Dobrze wpływa na zdrowie, zwłaszcza hydromasaż z chmurki :wink: .

dach: gonty bitumiczne.

Synek ma na imie Gregor czy Grzesiek tak jak ja naprawde :p

pamietaj zeby postawic kolo drzwi przy tajemnym wejsciu fortepian lub szafe zeby tesciowa nie przychodzila za czesto na kawe bo stracicie przyjemnosc mieszkania samemu, chyba ze to pozadna kobieta jakich malo :wink:

pozdrawiam Was zycze milego budowania i szybkiego zamieszkania :p

Hej

Gregor : ja i grzesiek zastosujemy sie do instrukcji . A gdzie Twoja teściowa bedzie mieszkać? :wink: Nic nie widzę :o

Zosiek : jak zwykle wazelinka , ale łechce.

Twój album też widziałem, ach te łuki. Ale do łazienki to już ekstrawagancja. Nie ma linka w Twoim wątku w galerii forumowiczów , ale to już chyba w trakcie. Drobna rada: przeedytuj opisy i dopisz daty ( np miesiąc i rok ). Czekam na następne.

Pozdro.

moja tesciowa bedzie mieszkac 300 km. ode mnie a moja mama bezpieczne 300 metrow one sa bardzo fajne kobiety ale tesciowe beda zawsze tesciowe inny swiat, wychowane w innych czasach itd.

pozdrawiam Ciebie i Grzesia i tesciowa oczywiscie

Gregor - pozdrówka dla Ciebie i Teściowej :wink:

do łazienki" napisałam ogólnikowo. W rzeczywistości jest to łuk do malutkiego korytarzyka, z którego jest wejście do łazienki i toalety. Jak zeskanuję rzuty, to będzie widać.

Zosiek - widze tu duże podobieństwo do mojego wnętrza na poddaszu

Jak tylko będe mógł , to też ci pokaże ( że mówie prawde :wink: ).

Pozdro.

Dla mnie za ciężki optycznie. ale jak nad nim jeszcze popracujecie to będzie oki, każdy ma swe gusta i guściki

Emems - takie wrażenie jest , bo dom jeszcze nie otynkowany( to jest tzw szpric) i taki szary, no i zdjecia takie (od dołu )

Ale dzieki za uwagi za nowe spojrzenie.