budwa 05.08.2004 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Mam pytanie:czy istnieją na rynku dachówki dla których mozna nie stosować kontrłat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 05.08.2004 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 dachówki bitumiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 05.08.2004 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Co ma piernik do wiatraka :do tej pory zdawało mi sie ze kontrłaty stosuje sie ze względu na folie nie z powodu dachówek czyżby coś sie zmieniło????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 05.08.2004 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Jasne że tak, z rozpędu napisałem myśląc o łatach.Sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 05.08.2004 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Krzysztofh dlatego zdecydowaem sie na reakcje bo spodobała mi sie Twoja odpowiedz z samego rana jest bardzo trafna nie masz za co sorrkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts