ajerzyk 28.09.2016 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Witam, Ostatnio wpadłem na płyty pur/pir, montowane nakrokwiowo. I się zastanawiam co wybrać, płyta pir 16cm na krokwi? czy pełne deskowanie dachu 15cm wełny pomiędzy i 15cm wełny podkrokwie czyli łącznie 30cm . Rozmawiałem z jedną os. sprzedającą pir, polecany mi montaż płyt: - dachówka ceramiczna-łaty i kontr..- membrana paroprzepuszczalna- płyta pir srebna z 2stron- membrana paroprzepuszczalna- krokwie Będę budował stodołę, dach mega prosty, 1 komin i 2 okna dachowe. Czy jest może ktoś kto mieszka juz pod takim dachem? Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.09.2016 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Forumowe dziewczyny Niechaj i moniss budują teraz domy i mają płyty PIR na dachu. Zajrzyj do dzienników budowy. U moniss jest nawet fantastyczne porównanie współczynników U. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajerzyk 28.09.2016 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Dzięki, już przeglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts