Olasa 05.08.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Mam pytanie co sądzicie o tym projekcie http://www.archeton.pl/projekty/index.aspMam już prawie działkę z wjazdem od zachodu, dlatego opcja tarasu z tyłu domu raczej nie wchodzi w grę, poza tym ze względu na ograniczone finanse chcieliśmy aby był to projekt z dachem dwu spadowym, a także aby kotłownia była obok garażu, a garaż właśnie z takim daszkiem. Tak też projekt mi odpowiada nie tylko zewnętrznie, ale układ wnętrza też jest ok. Jednak może macie jakieś rady co ewentualnie można byłoby zmienić. Poza tym mam nadzieję, że ktoś też wybrał ten projekt i mógłby powiedzieć coś o jego realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
postawdom 05.08.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Proszę zapoznać się z bardzo podobnym projektem http://www.postawdom.pl/produkt.php?dz=01_budynki%20jednorodzinne&nazwa_projektu=W-21.12Projekt jest przygotowany również w lustrzanym odbiciu z dobudowanym garażem natomiast drzwi balkonowe i taras można przenieść na stronę zachodnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 05.08.2004 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Faktycznie projekt też ciekawy i spełniający moje oczekiwania. Może forumowicze wypowiedzą się co sądzą o tych dwóch projektach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 05.08.2004 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Ola zawsze możesz pomanipulować trochę z lustrami, odbiciami lustrzanymi znaczy , tak żeby taras mieć z właściwej strony świata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 16.08.2004 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Podniosę trochę temat może komuś przyjdzie jakaś myśl do głowy w związku z tym projektem. Działak, którą już prawie kupiliśmy niestety nie jest za duża, wręcz malutka ok 560 m w trójkącie i mam duże obawy co do tego aby domek ten zmieścił się na niej. Poza tym myślę jednak aby taras był z tyłu domu pomimo, że jest to wschód, ale oprócz tego jest okno na południe w salonie, czy uważacie, że wystarczy to do oświetlenia dostatecznie salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 16.08.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Opisz dokładniej ten trójkąt. Jak szeroki od czoła, itd... Na trójkąty najlepsze są eLki, np taka: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=28909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ 17.08.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 hej Olasa.Bardzo podoba mi się twój projekt.Tym bardziej że buduję podobny IWA z Archetonu.Musiałam tylko zrezygnować z okien w garażu,aby była odpowiednia odległóść do sąsiada.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość krab 21.10.2004 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2004 Witam ,zbieram zdjęcia projektów a Archetonu może mogę liczyć na Wasze fotkipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts