damis 05.08.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Czy ktoś mi może powiedzieć czy na tynk gipsowy nakłada sie jeszcze gładź. Wykonawca twierdzi, że taki tynk należałoby jeszcze "przeciągnąć" gipsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 05.08.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Wykonawca albo szuka roboty albo nie umie wykonywać tynków, przy odpowiedniej technice wykonywania wychodzi jak lustro tak że można się przeglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 05.08.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Dwa tygodnie temu położyli mi tynki gipsowe. Są gotowe do malowania bez żadnej gładzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damis 05.08.2004 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Jakiej firmy były to tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 05.08.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 moje to KNAUF kładzone maszynowo 75 MP lub coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marikas 05.08.2004 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Czy ktoś mi może powiedzieć czy na tynk gipsowy nakłada sie jeszcze gładź. Wykonawca twierdzi, że taki tynk należałoby jeszcze "przeciągnąć" gipsem. Dobrze położone tynki gipsowe są równe, gładkie i np. u mnie mają ładny waniliowy kolorek To tynk kładziony maszynowo - m.in. zdecydowaliśmy się na niego dlatego, że później już tylko pozostaje malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 05.08.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 u mojej znajomej sp...li tynki i teraz musi kłaść gładź jednak tynki gipsoweh tak jak mówią wyżej bez gładzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 08.08.2004 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Tynki gipsowe oczywiście bez gładzi.Kto mówi inaczej, to chce nabrać na dodatkowe pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts