Lorena 19.12.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 CzęśćChciałabym zapytać o podłogę w salonie jakiej firmy i jeśli mogę to proszę o cenę m, czy masz ogrzewanie podłogowe?Pozdrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 20.12.2005 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Czy mółgbyś rozwinąć temat ? Jako to , nie nadaje się do ogrzewania? Co jest nie tak? Chyba producent reklamuje to jako wkład ogrzew3ający , a nie do patrzenia? Alina Oczywiście, że da się w nim napalić, oczywiście, że grzeje. Ale znam kominki, które działają lepiej. Chodzi po prostu o to, że ten kominek wymaga bardzo dużej średnicy komina - czyli co najmniej 23 cm. W przeciwnym wypadku cią jest nierewelacyjny. Dym przy otwartej szybie i wilgotnym drewnie potrafi odbić się od takiej żeliwnej półki powyżej górej krawędzi otworu i wlecieć do środka pomieszczenia. Większość kominków wkładowych wygląda gorzej niż działa, w przypadku mojego jest odwrotnie, ale ani trochę nie żaluję Część Chciałabym zapytać o podłogę w salonie jakiej firmy i jeśli mogę to proszę o cenę m, czy masz ogrzewanie podłogowe? Płytki są hiszpańskie, płaciłem za nie ok 40 zł za m2, dziś kosztują ok 50 zł. Do kupienia w każdym Komforcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 03.01.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 W NOWYM ROKU prosimy o więcej zdjęć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 03.01.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Witaj tak, tak koniecznie więcej zdjęć, plisssss! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 04.01.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Hawkmoon, bardzo Cię proszę, napisz coś więcej na temat tartaku w Lubomierzu. Chyba strony internetowej nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Heej, Hawkmoon, nie ma Cię już cały miesiąc! Ani Ciebie, ani żadnej nowej fotki z Twojego przepięknego domu Gdzie się podziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sono 19.02.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Hawkmoon, gratuluję domu. Powiedz, jak wykończyłeś część ściany nad cegłą do desek stropowych, tam gdzie jest wylany wieniec. Ja będę miał identyczny strop z bali modrzewiowych i niektóre ściany z cegły pełnej. Zastanawiam sie jak zakotwić belkę stropową w ścianie wewnętrznej z cegły grubości 25 cm, nie wylewając w tym miejscu wieńca, żeby całość aż do desek wymurować z cegły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 20.02.2006 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Witam wielbicieli Za kilka dni wrzuce kolejne zdjęcia. Na razie na budowie nic się nie dzieje. Jeśłi chodzi o wykończenie belki żelbetonowej, to z dwóch stron została oklejona płytą g-k i pomalowana, z trzeciej przyszła czterometrowej długości deska pomalowana w kolorze stolarki drzwiowej i okiennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sono 20.02.2006 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Dzięki za podpowiedź. Deska w kolorze stolarki drzwiowej jest dobrym pomysłem. Pozdrawiam sono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarina Ols 03.03.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Dopraszam się nieśmiało kolejnych obiecanych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiekagus 03.03.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 wysmienity dom. dbałość o detale zaskakuje. niesamowity klimat. i ta cegła !!! czy możesz pokazać rzuty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.03.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Poprostu rewelacja , gratuluję pięknego domk!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.t 27.03.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Naprawde bardzo podoba mi sie Twoj dom. Wsrod setek wnetrz,ktore tu obejrzalam na stronach muratora ,zadne inne nie zwrocilo tak mojej uwagi ,jak wlasnie Twoje.Czekam z niecierpliwoscia na dalsze zdjecia.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda25 27.03.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Dom przepiekny!!!!!!!!!!!!! Bardzo mi sie podoba!!!!! Moją uwagą najbardziej przykuły piekne okna, daja niesamowity efekt, cudowny klimat.... Gratuluję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 13.06.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Hawkmoon - co tam slychac w pieknym domku ? Zechcialbys wrzucic jakies nowe zdjecia ?? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Hawkmoon - co tam slychac w pieknym domku ? Zechcialbys wrzucic jakies nowe zdjecia ?? Dzieki POPIERAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 17.06.2006 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 http://foto.onet.pl/upload/35/27/_609397_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/3/36/_609399_n.jpg Widzę, że muszę spełnić wasze prośby - powyżej dwa zdjęcia schodów - efekt pracy pana Juliana w kwietniu. Niewiele więcej się zmienia gdyż od pewnego czasu brak środków . Klatka schodowa okazała się bardzo kosztochłonna - wycena najskromniejszych schodów bukowych zabiegowych (szerokość 125 cm) wychodziła ok 8 tys. zł. Dlatego schody zostały wykonane ze sklejki technicznej 21 mm na stelażu drewnianym - cena materiał plus robocizna 4 tys zł. Trzy tygodnie pracy jednego człowieka. Brakuje jeszcze poręczy i wykończenia ceglanej ściany - docelowo mają być dwa kwietniki - górny i dolny - koszt ok 400 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 17.06.2006 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Puste przestrzenie w poręczy na piętrze mają być wypełnione czymś takim: http://www.zenpol.com.pl/images/srednie/104.jpg Ustawione pionowo oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Juz jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 01.07.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 dzieki Hawkmoon, fajnie , cieplo.. trzymam kciuki za dalsze pomysly i za..srodki czy moglbys powiedziec jaka dlugosc maja modrzewiowe belki stropowe u Was ? Nasze belki beda mialy 9 metrow . Trudno nam znalezc taki dlugi modrzew , poza tym specjalisci mowia, ze sie beda wypaczac na takiej dlugosci .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts