hawkmoon 06.07.2005 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 W gabinecie są zielone... Jutro popstrykam i wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fal 06.07.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olasa 07.07.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Całkowity opad szczeny, domek z klimatem, a taściana z cegieł rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 07.07.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 rewelacja!!! pieknie! kuchnia wystrzałowa! reszta jeszcze bardziej!po prostu brak słów! Będę miała bardzo podobne L w kuchni. W zasadzie identyczny układ włącznie z piekarnikiem:)Nie miałeś problemu z wycięceim blatu pod zlewozmywak? też myślałam o kamiennych blatach ale właśnie wszyscy mnie straszą, że jest problem z wycięciem w nich dziury pod zlew. pozdrawiam marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 07.07.2005 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Kamieniarze boją się wycinać, bo może pęknać podczas wycinania, przenoszenia, układania. Dobry fachowiec wytnie, a potem trzeba obchodzić się jak z jajkiem. Po ułożeniu na wypoziomowanej kuchni już nic nie ma prawa się stać.Mam złe doświadczenia z MDF-owymi blatami - używany w starym mieszkaniu spuchł, wyślizgał się, etc. Kamień to kamień. Nawet ten najtańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mita 16.07.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Wreszcie jakis przyzwoity projekt Bo te "dworki" z gankiem na dwóch ołówkach i wjazdem do garażu od frontu skutecznie zaśmieciły krajobraz na kilka pokoleń Twórcza mysl inteligencji technicznej rozwinęła się tak dalece, że po nazwisku projektanta można wskazać rozpietość stropów w gotowym projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amys 22.07.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2005 Hawkmoon, kilka pytań:jak zachowały się belki i powała po tynkowaniu - w końcu to sporo wody,czy warto położyć tynk przed położeniem desek?jak sie ma sprawa z wypaczaniem belek, tzn czy powała "odchodzi" zauważalnie od belek? super wykończeniepozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 23.07.2005 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2005 Nic im się nie stało. Są połączone gwoździami karbowanymi, a potem jeszcze usztywnione w poprzek legarami podłogi i płytami OSB. Jako, że belki modrzewiowe przyjechały w maju mokre, a tynkowaliśmy w lutym, to drewno wciąż schło.W sumie mokrych tynków w naszym domku jest niewiele - ok 120 m.kw. Standardowo w porównywalnej wielkości domu to jest kilkaset metrów. My mieliśmy strop bez tynkowania i dużo surowych, ceglanych ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 25.07.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 hawkmoon czy doczekamy sie kolejnych fotek???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 25.07.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Oto obiecane zdjęcia: http://foto.onet.pl/upload/45/67/_496964_n.jpg quote] Hej Hawkmoon ! JAkie to wszystko piękne - już zachorowałam na takie okna jak Twoje... Mam jeszcze pytanko co to za piękne drzwi??? Czy to ta sama firma je robiła co okna? Ile takie cudo kosztuje? Pozdrawiam !!!! Zuzza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 25.07.2005 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Drzwi - Igies&Igies Jaworzno za 3250 zł. Polecam bardzo.Na nowe zdjęcia zapraszam po 20.00 http://foto.onet.pl/upload/35/78/_510021_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 25.07.2005 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2005 Obiecana prowokacja z premedytacją. Sztukaterie i gzymsy na współczesnym domu, na Ytongu...http://foto.onet.pl/upload/38/21/_509525_n.jpgPowyżej gzyms koronacyjny, poniżej "kawałki" kordonowego...http://foto.onet.pl/upload/0/57/_509524_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 26.07.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 a co z tymi zielonymi scianami??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 26.07.2005 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 jest i zielone...http://foto.onet.pl/upload/33/23/_509940_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.07.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 hawkmoon, od dawna śledzę z wielkim zainteresowaniem rozwój wydarzeń w Twojej galerii i w końcu muszę to napisać: Jestem zagorzałą fanką Twojego domu! Ta dbałość o szczegóły, niewymuszona prostota, harmonia poszczególnych elementów konstrukcyjnych i wyposażenia... masz chłopie wyczucie. Jednym słowem: MIODZIO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 26.07.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2005 cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 27.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 A ja mam pytanko a propos płyty ceramicznej: gdzie masz sterowanie tej płyty???? czy to możliwe, że udało się ja tak podłączyć, że sterowanie jest w piekarniku??? Będę wdzieczna za ospowiedź, bo mam problem, gdyż mąż uszczęśliwił mnie płytą Candy bez sterowania, a marzył mi się piekarnik w słupku i nie wiem czy to się da osobno i w lekkim oddaleniu zamontowac:( Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 27.07.2005 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Sterowanie jest w płycie - sensorowe. Tzn płyta jest do samodzielnego montażu, bez piekarnika. Jeżeli masz komplet, to sterowanie jest oczywiście wykonalne - kwestia przedłużenia kabelków sterowania (ale oczywiście katastrofalnie niewygodne). Można również dokupić indywidualne panele do sterowania taką płytą - większość producentów robi takie wynalazki. Wtedy panel montuje się w miejscu szuflady. Lecz w tym przypadku zostają ci cztery niepotrzebne pokrętła na piekarniku. I tak źle i tak niedobrze. Zal mi twojego męża teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hawkmoon 03.08.2005 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Pada, pada, pada. Nudziło mi się więc pstryknąłem nowe lampki. Ciągle cierpię na deficyt mebli. Marzę o pięknym stole i krzesłach. Na razie musi wystarczyć plastkowy stół ogrodowy przykryty ceratą http://foto.onet.pl/upload/32/24/_512906_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.08.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Co za nastrój Pięknie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts