qrabizon 29.09.2016 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Mam nadzieję, że nie dubluję tematu, ale nie znalazłam podobnego. Szukam pomysłów na schody ze skarpy w moim przyszłym wiejskim ogrodzie. Różnica poziomów ok 1,7 m, dość gładka skarpa, wydłużona. Z czego zrobić schody? Żeby było klimatycznie i nie kosmicznie drogo. Brukarz proponuje z bruku takiego samego, jak przed domem (nostalite), mi się marzą z kamienia, ale raczej polegnę na budżecie. Plan jest taki, aby z tarasu (drewniany lub z płyt Polbruku Lira) schodziło się na żwirkową ścieżkę mającą ok 1,5 m długości, a potem zaczyna się skarpa i właśnie schody. Możecie się podzielić swoimi doświadczeniami, zdjęciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 29.09.2016 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Sproboj zrobic z kamieni - moze jakies fajne wybrane polne kamienie i plyta na wierzch aby sie prosto chodzilo?Zalezy w jakiej jestes okolicy i jaki material najtanszy. Schody z kostki betonowej raczej klimatyczne nie sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qrabizon 29.09.2016 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Mieszkam ok 60 km od Szczecina, ale po niemieckiej stronie granicy, czyli w kierunku, który oznacza ceny od razu dziko rosną a polskie firmy, jak słyszą hasło "Niemcy" robią się bardzo kreatywne cenowo, często przebijając firmy niemieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts