tomzaq30 29.09.2016 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Witam wszystkich. Mam pytanie dotyczące planowanego przeze mnie zakupu. Chodzi o w miarę oszczędny i tani kocioł dwufunkcyjny (do około 3500zł jeżeli to możliwe). Mieszkanie 80m w dwupiętrowej kamienicy. Dotychczas ogrzewanie z kotłowni w piwnicy chcę zamienić na gazowe. Oczywiście z wymianą całej instalacji i likwidacją pionów. Mam teraz piecyk gazowy do ogrzewania wody. Podłączony do komina ( w środku komina znajduje się rura z nierdzewki). Moje kolejne pytanie to jakiego kotła mogę użyć kondensacyjnego z zamkniętą komorą spalania czy innego typu?Za odpowiedzi z góry dziękuję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaeres 30.09.2016 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Do 3500zł kondens 2-funkcyjny ?Aż tak się nie znam ale szukałem ostatni miesiąc i nie mogłem znaleźć nowego w takiej cenie.Bo chyba nie myślisz o całej inwestycji 3500zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 30.09.2016 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 http://allegro.pl/kociol-victrix-24-tt-2-erp-2-fun-kondens-immergas-i6525448715.html tańszego chyba nie znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomzaq30 30.09.2016 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Ok, nie oriętuję się w cenach , jak trzeba będzie dać więcej nie ma problemu byle by był w miarę oszczędny. Co do instalacji to odrębny koszt. Co do samej instalacji to mam zamiar puścić rurki nad zabudowanym sufitem. Zasilanie i powrót pex 3/4 a na grzejniki 1/2 cala również pex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts