Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy palisz papierosy?  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy palisz papierosy?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 116
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No mam nadzieję, że Charli nie weźmie za bardzo do siebie, przyznaję miałem wątpliwości czy puścić trochę pikantne.

Ale jak by łysiał to by odwrotu raczej nie było. Podziwiam takich dziadków co to resztę kosmyków sobie dookoła lustra potrafią opleść, a nawet pod wiatr zaczesać. 8)

Włosy jak zęby rzecz nabyta, a z tą glacą to oczywiście ekstrema. Ja bym się siwizną nie przejmował, zwłaszcza jak sie buduje, albo będzie budować. :wink:

Ja nie i nigdy wczesniej nie, mam nadzieję że w ogóle nie.

I podobno mój mąż też nie :wink: (choć kopcił jak smok, jak ja byłam 100 kilosków dalej na studiach)

Ale do knajpy za nim niechodzę :wink:

U zanjomych mi to nie przeszkadza, ale jak chcą u nas palić wychodzą na balkon.

Pozdrawiam wszystkich (tych niepalących szczególnie) 8)

Podbudowałam się po przeczytaniu tego postu, większość z nas nie pali, a przechadzając się po knajpach wydawałoby się, że jest odwrotnie!

Ja też nie palę i bardzo się z tego cieszę, z to denerwują mnie zadymione pomieszczenia i ci, którzy paląc w miejscach publicznych dmuchają mi prawie że prosto w twarz!

jak ktoś się buduje to nie ma ani czasu ani kasy na siedzienie w knajpie

:lol: :lol: :lol:

Palenie papierosów przez wykonawce na terenie budowy, czy to podczas remontu mieszkania jest moim zdaniem bardzo niewłaściwe, ja zaliczam to do cech świadczących o niefachowości. A już nie wspomnę jak strasznie drażnią mnie przerwy na fajkę - i jak cierpią na tym ci co nie palą. Bo palaczowi wolno mieć przerwę na fajkę, a jak nie palisz ale zrobisz sobie przerwę również to masz burę ...

A i troszkę z innej beczki - mam znajomego, maniak motoryzacji, samochody zmienia jak rękawiczki czy jakoś tak. Cena auta może być nie wiem jak atrakcyjna, wsiada do wnętrza, czuje papierosy, auto było palone, już go nie kupi, nawet za darmo go nie weźmie.

Palenie papierosów przez wykonawce na terenie budowy, czy to podczas remontu mieszkania jest moim zdaniem bardzo niewłaściwe, ja zaliczam to do cech świadczących o niefachowości. A już nie wspomnę jak strasznie drażnią mnie przerwy na fajkę - i jak cierpią na tym ci co nie palą. Bo palaczowi wolno mieć przerwę na fajkę, a jak nie palisz ale zrobisz sobie przerwę również to masz burę ...

Czyli wyrzucasz wszystkie ekipy, których robotnicy palą?

Pozdrawiam

U mnie w ekipie do wykończniówki jest czterech facetów z czego dwóch pali. W międzyczasie przewijali sie inni , równiez palacze. Wydawało mi sie, że zabronic palenia w budowanym domu to przegięcie, bo ekipa przednia. Ale zaznaczyłam, że jak na terenie działki lub na posadzce znajde peta, to "ręka , noga, mózg na scianie, oko na widelcu". I ma nie smierdziec!!!

Panowie chodzą ze słoiczkami typu twist i po każdym paleniu zakręcają wieczko. I to wg mnie jest do przyjęcia.

Ależ nikogo nie wywalam. Ale przyznaję jestem wredny jak ktoś pali przy mnie. A już nie do przyjęcia jest dla mnie fakt jak z kimś rozmawiam, ktoś do mnie coś mówi i przy tym pali. Z miejsca po rozmowie. A za kiepy no to nawet sąsiedzi w kamienicy w której mieszkam obrywają często i gęsto niezłą zj...ę. Zresztą ja nawet kiedyś wrzuciłem z powrotem do samochodu przez okno papiery po żarciu z fast foodu facetowi który wywalił je na ulicę. Bo nie lubię śmieciarzy.

Hmm, właśnie sobie przypomniałem - wyprosiłem za drzwi gostka od kablówki - moja żona była w ciąży, a ten nie pytając nawet czy mu wolno, wyciąga papieroska i sobie pali - no to go wyprosiłem na korytarz - skończył palić to wrócił i dokończył pracę - a za to że podpadł nie dostał kawusi - czyli jednak kogoś wywaliłem :oops: :lol:

Ulubione pociski - kuleczki rudy poniewierające się po torach kolejowych. Ulubiony cel - szklarnie sąsiada. :oops: Mam nadzieję że tego nie czyta :lol: :lol:. Zresztą za tymi szklarniami było ulubione miejsce na pierwsze "sztachnięcia".

to się nazywa strzelectwo sportowe :)

a celem były szyby czy pomidory sąsiada ? :-?