Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy palisz papierosy?  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy palisz papierosy?

Recommended Posts

Stan ankiety na godz. 15.47 dnia 7 sierpnia 04.

Palących - 4 osoby

Przeciwników palenia - 46 osób

Czyżby z tej ankiety wynikało, że jeśli się buduje to na używki już nie starcza? :wink: :wink: :wink:

Pozdrawiam wszystkich a zwłaszcza tych 45 (bo tym 46 to jestem oczywiście ja) :p

• Odpowiedzi 116
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie palę i reszta rodziny również... czasami jednak tak dziwnie zawiewa mi do mieszkania od sąsiadów z dołu że czuć jakby ktoś palił w bezpośrendnim otoczeniu... a to tylko sąsiad w oknie (bo mu przeszkadza dym w mieszkaniu czy ki diabeł..) najprawdopodobniej kiedyś go zaleję .. tak w rewanżu!!!

Jaram jak smok 2 paki dziennie - mam 39 lat i jestem zdrów jak ryba. Trenuję sex codziennie i tenis ziemny od czasu do czasu.

Ale mam problem - SIWIEJĘ .

pozdrawiam nie palących - 90% ludzi z encyklopedii to palacze :lol: :p :D

Charlie, takimi optymistami jak Ty, sale Intensywnego Nadzoru Kardiologicznego są wybrukowane.

Powodzenia

maxtor

Wracając do gum...

Za czasów mojej młodości najbardzie j były poszukiwane i pożądane dwie gumy:

-tzw.lotnicza

-wentyl w długich kawałkach.

Obydwie miały zastosowanie w modelarstwie(też) ale głównie w strzelectwie sportowym (patrz bolcówka)

Masz rację, bolcówka to było to ...

Ta nazwa przypomniała mi młodzieńcze czasy. Mieszkałem w Radomiu przez 18 lat.

pzdr

maxtor

nie palę 11 miesięcy :D i jakieś 7 kilo temu :cry:

Lubiłam palić - to była moja jedyna wada , a od prawie roku jestem osobą pozbawioną jakichkolwiek wad :wink:

Zauważyłam ,niestety ,że pali więcej kobiet niż mążczyzn ( po co im te drogie perfuma ? i tak śmierdzą papierosami :evil: )

W ciągu ostatnich 15 lat paliłem okazyjnie (nigdy w pracy), szczególnie przy piwku lub czymś mocniejszym. Od wiosny 2003 r zacząłem palić coraz więcej, wracając z pracy do domu, wypalałem w samochodzie 2-3 papierosy (bo w pracy nie paliłem, choć mogłem). Chyba we wrześniu 2003 r. powiedziałem dość, skończyłem paczkę i już nie palę. Żona rzuciła palenie też jednego, dnia 3-4 miesiące po mnie.

• 1 year później...
tak z ciekawości ...

W okresie młodzieńczej głupoty (szkoła średnia, początek studiów) przypalałem sobie na imprezach. Ale zauważyłem że nazajutrz mam 3 razy takiego kacorka jak bez papierochów :x No i ten "posmako-smrodek" w ustach... łeee... Przeszło mi i teraz papierochy mnie drażnią.

Ja tam "bombie" pakę sobieskich na dzień...ale podejrzewam,jak tylko dojdę do wykończeniówki to sytuacja /czytaj:finanse/ zmuszą mnie do rzucenia....:):)

Uważam palenie za największy kretynizm w moim życiu... tracę kasę, zdrowie ,kondycję-w piłkę lubię sobie pokopać,a kondycji niestety od fajek nie przybywa...

Rzucałem już dwa razy..za każdym razem dochodziło mi po parę kilo do brzuszka,i teraz boję się,że 100kilo przekroczę...:(