maciuspala 30.09.2016 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Tak zastanawiając się jak doświetlić poddasze znalazłem coś takiego jak świetliki rurowe np Fakro .Szukałem podobnych tematów ale najmłodszy był z 2010 .W projekcie mam łazienkę bez okna i najpierw myślałem nad dołożeniem okna dachowego a potem przypomniałem sobie o swietliku SLT na giętkiej rurze sporo.Wiem że w katalogach to wygląda świetnie ale jak to wygląda w praktyce?Warto tym zawracać sobie głowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 30.09.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 A jak to wygląda od strony ucieczki ciepła z domu? Zastanawiałeś się nad tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 30.09.2016 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 A nie zastanawiałem się nad tym.W najbliższym czasie dorwę doradcę technicznego Fakro i dopytam o szczegóły.Zachwalać pewnie będzie ale chciałbym usłyszeć coś pozytywnego lub negatywnego od osób które to mają zamontowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts