pytlakos 30.09.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Witajcie, już wiele razy czytałem komentarze, że mając WM ludzie bardzo rzadko używają okapu w kuchni. Czy stoi coś na przeszkodzie, żeby go w ogóle nie robić? Okap do komina to źle, bo z kominka może lecieć dym lub czad. Filtry węglowe do mnie nie przemawiają, bo nie wierzę w ich skuteczność likwidacji zapachów, a samą parę wodną z gotowania z powodzeniem usunie wentylacja. Dochodzę do wniosku, że jedyny powód posiadania okapu to zbieranie tłuszczy z oparów, ale czy to konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.