katja 05.08.2004 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Jak w temacie. Termin druga połowa sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiarz 09.08.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 czesc!co prawda nie znam ekipy, ale odezwalem sie, poniewaz pochodze z Morąga i nawet w ostatni weekend tam byłe, u rodziców. moze sie znamy??jak myślisz?? pozdr. rob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.08.2004 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Cześć! Chyba raczej nie, mieszkam w Warszawie, a koło Morąga, od roku, buduję chałupę letniskową. Znam tam paru fachowców, geodetę, paru urzędników z Gminy, sprzedawców w składach budowlanych, odsługę hotelu Irena , a i jeszcze miłych ludzi, u których kupuję miód. Fajne miasto. A widziałeś, w ostatnich "Wysokich Obcasach" GW jest o morąskim zamku. Fajnie, ze się odezwałeś . Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiarz 09.08.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 ja tam spedzilem ładnych pare lat. Teraz moi rodzice mieszkają nad jeziorem Narie pod Morągiem. gdzie pod Morągiem budujesz domek?? ja mam jeszcze niewykonczony w Kretowinach. jesli bedziesz szukać ekipy do wykończenia to daj znać. polece ci dobrych fachowców. pozdrawiam, robert ps. dlaczego własnie morąg??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.08.2004 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Przeniosłam chałupę z bali do Bogaczewa, też nad jeziorem Narie. Dlaczego tam, sama się zastanawiam Ci Twoi fachowcy od wykończeń nie robią wylewek? Jeśli nawet nie, to daj mi ich namiary, moze później skorzystam. pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiarz 09.08.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 znam dobrze te rejony bogaczewa. w samej wiosce, czy jeszcze przed??co do namiarow, to nie mam ich przy sobie, ale postaram sie znalezc wizytowke w domu i jutro ci podam, ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.08.2004 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 ciut za wioską, droga na Elzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiarz 09.08.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 w Elzamie dawno juz nie bylem. podobno jest tam kregielnia:-))ok. jutro postarm sie podac ci namiary. masz jakiegos maila, to sobie popiszemy. co ty na to Kasiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 09.08.2004 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Mój mail jest poniżej, w stopce.Czekam na namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netiarz 09.08.2004 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 dobra. jutro napisze. a namiary....to zalezy od tego czy znajde wizytowke:-))) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 11.08.2004 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 netiarz, co z tym namiarem? Może pamiętasz nazwisko, trochę się orientuję w tamtajszym rynku fachowców, znam sporo nazwisk, ale nie wiem którzy są dobrzy . Ekipę do wylewek znalazłam Nie będzie to miksokret, bo takiego w Morągu nie uświadczysz. A z Olsztyna nie chcą przyjechać, bo za mała powierzchnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts