Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć!

Chyba raczej nie, mieszkam w Warszawie, a koło Morąga, od roku, buduję chałupę letniskową. Znam tam :roll: paru fachowców, geodetę, paru urzędników z Gminy, sprzedawców w składach budowlanych, odsługę hotelu Irena , a i jeszcze miłych ludzi, u których kupuję miód.

Fajne miasto.

A widziałeś, w ostatnich "Wysokich Obcasach" GW jest o morąskim zamku.

Fajnie, ze się odezwałeś :D .

Pozdrawiam

Kasia

ja tam spedzilem ładnych pare lat. Teraz moi rodzice mieszkają nad jeziorem Narie pod Morągiem.

gdzie pod Morągiem budujesz domek?? ja mam jeszcze niewykonczony w Kretowinach. jesli bedziesz szukać ekipy do wykończenia to daj znać. polece ci dobrych fachowców.

pozdrawiam, robert

ps. dlaczego własnie morąg???

Przeniosłam chałupę z bali do Bogaczewa, też nad jeziorem Narie. Dlaczego tam, sama się zastanawiam :roll:

Ci Twoi fachowcy od wykończeń nie robią wylewek? Jeśli nawet nie, to daj mi ich namiary, moze później skorzystam.

pozdrawiam

Kasia

netiarz, co z tym namiarem? :roll:

Może pamiętasz nazwisko, trochę się orientuję w tamtajszym rynku fachowców, znam sporo nazwisk, ale nie wiem którzy są dobrzy :-? .

Ekipę do wylewek znalazłam :D

Nie będzie to miksokret, bo takiego w Morągu nie uświadczysz. A z Olsztyna nie chcą przyjechać, bo za mała powierzchnia.

Pozdrawiam