Ona81 02.10.2016 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Witajcie! To mój pierwszy post. Trafiłam tutaj szukając odpowiedzi - czy gdzieś jeszcze można kupić klamki łazienkowe jak za dawnych czasów? Przeglądając aktualny asortyment widzę osobno klamki i osobno rozety(tak to się nazywa?). A nie ma takich 2w1 jak kiedyś? Odnowiłam stare drzwi. Chciałabym wymienić klamkę na nową, bez większego "prucia" drzwi - aż taka zdolna nie jestem... Pomóżcie. Gdzie to można kupić? Albo jakiś nowy zamiennik, który będzie pasował... Bardzo proszę o pomoc blondynce (nie ma opcji wymiany drzwi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.10.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Szukasz klamki z długim szyldem? Czy to na zdjęciu to klamka i wihajsterek do zamykania WC w tej samej rozetce? Jeśli tak, to ja pierwszy raz widzę taką klamkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 02.10.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Mam taki sam i tez mam problem Budownictwo z czasow Gomułki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 02.10.2016 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Nie da się podmienić zamka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 02.10.2016 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 U mnie problemem jest sprezyna Takie g... i wbrew pozorom ogromny problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ona81 06.10.2016 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Tak. To jest klamka + ten "dzyndzel" do zamykania wc na jednej rozecie. Szukałam i szukałam. I nie znalazłam. Osobno - nie ma problemu, nawet podobny wygląd(nie mówiąc już o masie nowoczesnych klamek i zamknięć). Ale na takie 2w1 nigdzie nie trafiłam. Mam podejrzenie, że ten wynalazek jest starszy ode mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 06.10.2016 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Koniec lat 60tych poczatel 70tych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazwoj 18.10.2016 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Szukasz klamki z długim szyldem? Czy to na zdjęciu to klamka i wihajsterek do zamykania WC w tej samej rozetce? Jeśli tak, to ja pierwszy raz widzę taką klamkę.. Krótko żyjesz finlandia Ja dodam od siebie, że jesteś kochana w ciemnym tyłku z wymianą klamki. Zmierz sobie rozstaw tych śrub co trzymają ci teraz klamkę i zobacz w sklepie czy dostaniesz nową klamką o tak szerokim szyldzie. A jak chcesz taką samą klamkę o nowocześniejszym wzornictwie to poszukaj w sklepach gdzie jest wszystko i nic. Inna opcja to zmiana rączek w klamce. Zostawiasz niestety rozetę i trzpień a tylko uchwyty pomieniasz. Lepsze to niż nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts