kasiamirek1719513701 02.10.2016 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Witam wszystkich, Mam pytanie odnośnie ceny za wykończenie domu, ponieważ absolutnie nie orientuje się ile powinno kosztować. Proszę o pomoc w wyliczeniu "mniej wiecej" ile zaplace za te prace, mam już wstępną wycenę dobrego fachowca i chciałbym sobie porównać: - Ogołnie tynki będą gipsowe diamont, ale ściany będą cieniutka warstwą liźnięte gładzią. - malowanie - obsadzenie drzwi wewnętrzych - montaż łazienki (kibel, prysznic, wanna...) - płytki, panele (rozpiska poniżej) - zawieszanie żyrandoli - w całym domu sufit podwieszany z regipsów, bo strop drewniany mam przedsionek 4,5 m² płytkihol 5,6 m² płytkisypialnia 11,3 m² panelełazienka 2,7 m² płytkiłazienka 6,2 m² płytkisypialnia 15,3 m² panelesypialnia 10,1 m² panelekorytarz 3,8 m² płytkisalon 32,1 m² płytkikuchnia 10,4 m² płytkikotłownia 6,2 m² płytkigaraż 27,2 m² płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts