mariusz244 02.10.2016 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 witamBędę miał nieogrzewany garaż w bryle budynku i w związku z tym ,że nadszedł czas na zamówienie okien, zacząłem zastanawiać sie nad sposobem ich montażu. W reszcie domu zdecydowałem sie na tzw. ciepłe parapety - profil okienny i półprofil zewnętrzny, tam gdzie będą grubsze wewnętrzne parapety drewniane. Nie wiem tylko jak zrobić z oknami w garażu i kotłowni. Czy jest sens wstawiać tam ciepłe parapety ??? Czy pod oknami w tych pomieszczeniach wstawić listwy podokienne , a może tylko kliny i pianka ? Taki sam dylemat z dwoma oknami w nieogrzewanym budynku gospodarczym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 02.10.2016 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 A co chcesz dać w garażu parapety 3 płytki klinkierowe które będą na posadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz244 02.10.2016 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 A co chcesz dać w garażu parapety 3 płytki klinkierowe które będą na posadzce nie bardzo rozumiem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 02.10.2016 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Jak zamierzasz wykonczyc okno w gatazu u pomieszczeniu gospodarczymDasz parapet czy wykonczysz tak jak czesto się spotyka tym czym bedzie wykonczona posadzka w tych pomieszczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts