MarioWro 02.10.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Mam pytanie. Czy do bramy garażowej Wiśniowski można założyć napad Hormann?Czy jest taki napęd elektryczny, który nie zablokuje mi przesuwania ręcznego bramy?Często robię coś koło domu, biorę narzędzia z garażu i przymykam bramę na 90%.Nie chcę wtedy łazić z pilotem, tylko opuścić i podnosić bramę ręcznie.A oprócz tego oczywiście chcę mieć wygodę wjeżdżania i wyjeżdżania autem z garażu. I jeszcze jedno: czy możecie polecić dobrą firmę, która jest w stanie założyć napęd Hormann i zrobić integracje z alarmem Satel.I jeszcze doradzić bezpieczną konfiguracje. Mariusz JasińskiWrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elizkamor 13.12.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2016 czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts