ldhunt3r 02.10.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Dzień dobry, Witam wszystkich na forum. Mam problem ze ściągnięciem papieru dekoracyjnego. Po 4 godzinach skrobania udało mi się zedrzeć jakis 1m2. Kupiłem preparat do ściągania tapet ale za dużo nie pomógł. Czy macie jakiś pomysł w jaki sposób najszybciej się tego pozbyć ? Plan B : jak położę cegłówkę dekoracyjną na ten papier to nie ma szans żeby to się trzymało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 02.10.2016 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Taką tapetę namoczyć i skrobać na gorąco (potraktować po kawałku żelazkiem)"Plan B" - odpowiedziałeś sobie sam (chyba że lubisz ryzyko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
canrond 11.10.2016 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 kiepsko to wygląda, absolutnie nic na to nie kłaść. Najpierw ściągnij tak jak Ci jm.yarec radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KDWJ 14.10.2016 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Próbowałeś opalarką? Tylko z temperaturą nie można przesadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 14.10.2016 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Skoczen można też palnikiem plazmowym (cz jesteś z TVN ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts