Ifarrg 03.10.2016 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Mam w domu 2 odpływy liniowe. Na podłodze płytki. Co jest lepsze - w ruszcie dać płytki, czy zostawić stalowe wykończenie? Pytam o względy estetyczne - czy da się taki ruszt ładnie wykończyć płytką, czy wizualnie nie widać rantów itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 03.10.2016 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 da się bez problemu płytką estetycznie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifarrg 03.10.2016 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 (edytowane) Dzięki za info, znalazłem takie, które mają ramke w koło, dzięki czemu nie widać krawędzi. A czy taki ruszt płytkowy jakoś trudniej się wyjmuje , żeby dostac się do syfonu? Może się zdarzyć, że płytka sie odklei? A, i jeszcze jedno - na parterze mam 15 cm styropianu - mozna na nim bezpośrednio ułożyć odpływ liniowy? Czy koniecznie trzeba przytwierdzać do podłoża jakimiś wkrętami??? Edytowane 3 Października 2016 przez Ifarrg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 03.10.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 ja odpływ kładłem na cegłach, na styropianie wydawało mi się mało stabilnie co do kratki to u mnie wyciąga się bardzo łatwo, miałem taki specjalny metalowy prostokąt żeby tam wkleić płytkiwszystko bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifarrg 03.10.2016 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Dzieki. To podziel się jeszcze info, jaki masz odpływ, bo na rynku tyle tego jest, że nie wiadomo, co wybrać... Nie chce szmelcu, ale 1000 tez nie dam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 03.10.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 http://allegro.pl/odplyw-liniowy-80cm-komplet-niski-syfon-zestaw-hit-i4885045223.html kupiłem jak pamiętam ten, i jak go porównywałem z kumplem co kupił podobny w Castoramie ale za 500 zł prawie, to ten jest lepszy, cały w nierdzewce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szach11 09.11.2016 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Też się zastanawiam nad tym odpływem. Podobno są ściągane z Chin. Jak Ci się sprawuje na dzień dzisiejszy ? http://allegro.pl/odplyw-liniowy-80cm-komplet-niski-syfon-zestaw-hit-i4885045223.html kupiłem jak pamiętam ten, i jak go porównywałem z kumplem co kupił podobny w Castoramie ale za 500 zł prawie, to ten jest lepszy, cały w nierdzewce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 09.11.2016 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 bez zarzutu. trzeba czyścić to sitko dość często jak masz kobiety w domu ( nie będę tego komentował ) ale tak to gicior. nie mam na co narzekać. stal nierdzewna, wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szach11 09.11.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Pytanie jak z częsciami zamiennymi boje się że po jakimś czasie przestaną to ściągać i co wtedy:) (kratka plastikowa popęka- odsadnik). Jak sprawują się plastikowe klipsy pod rusztem można na niego stanąć i nie połamią się ?. Zauważyłem że sprzedają go dwa serwisy prysznicowo.pl i ten co Ty podałeś pewnie jeszcze ktoś ściąga i dokłada prowizje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 09.11.2016 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 plastikowe sitko - można je wywalić. mam, ale jak mnie wkurzy to się tego pozbędę. plastikowy osadnik - jest moim zdaniem nie do zdarcia. gruby plastik. oring - wymienisz w każdym lepszym sklepie za 50 groszy. reszta metalowa. plastikowe klipsy - moim zdaniem nie do zdarcia. bez problemu na nich stoje. zawsze można jak się połamią zastąpić je innymi, tu chodzi tylko o to, aby odpływ był "w poziomie" bez nich byłby schodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ifarrg 09.11.2016 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 Ja zakupiłem dwa opdływy rea Neo Pro czy jakoś tak. Mogę dziś zrobić ich zdjęcia, bo sam byłem ciekawy, jak wyglądają w naturze. Dostępne w sklepach ale kupowałem przez alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szach11 09.11.2016 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) Jeśli możesz to pokaż zdjęcia. Ja zakupiłem dwa opdływy rea Neo Pro czy jakoś tak. Mogę dziś zrobić ich zdjęcia, bo sam byłem ciekawy, jak wyglądają w naturze. Dostępne w sklepach ale kupowałem przez alledrogo Edytowane 9 Listopada 2016 przez szach11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szach11 09.11.2016 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2016 A powiedz jaką dałeś szerokość odpływu a jak szeroki masz prysznic ? Bo gościu ze sklepu powiedział mi że przy szerokości prysznica 90 cm nie mogę wziąć 90 cm odpływu bo cały z metalowym kołnierzem ma wtedy 94 cm i nie wejdzie. Wiedziałeś o tym ? plastikowe sitko - można je wywalić. mam, ale jak mnie wkurzy to się tego pozbędę. plastikowy osadnik - jest moim zdaniem nie do zdarcia. gruby plastik. oring - wymienisz w każdym lepszym sklepie za 50 groszy. reszta metalowa. plastikowe klipsy - moim zdaniem nie do zdarcia. bez problemu na nich stoje. zawsze można jak się połamią zastąpić je innymi, tu chodzi tylko o to, aby odpływ był "w poziomie" bez nich byłby schodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 14.11.2016 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 prysznic mam bodajże 90 cm a odpływ mam 80 cm zrób tak, żeby zostalo po jednej i drugiej stronie chociaż 5 cm, nie kładź na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szach11 14.11.2016 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Problem w tym że jak się nie zrobi na styk do ciężej się robi spadek póżniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 14.11.2016 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 wszystko da się zrobić, spadek najlepiej małymi kafelkami, mozaiką itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szach11 14.11.2016 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 wszystko da się zrobić, spadek najlepiej małymi kafelkami, mozaiką itp no właśnie a ja mam 60 x 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 14.11.2016 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 kurde, trochę mały masz ten prysznic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szach11 14.11.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Płytki mam 60x 60 chyba kupie wtedy odpływ 60 cm. Łatwiej będzie wykonać spadek z boku. CO o tym myślisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 14.11.2016 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 kurde 60x60 pod prysznicem to bohaterem jesteś no łatwiej łatwiej ale generalnie kolosami ciężko operować jeśli chodzi o spadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts