Rexys 03.10.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 (edytowane) Witam.Jakieś 15 lat temu tynkowali mi dom ...w tej chwili na tynku tylko na przedniej ścianie bo tylko ona była ocieplana są widoczne pękniecia, nawet o długości okolo 2 m i miejscami szerokie na okolo 3-5 mm praktycznie cała ściana w pajączkach a na dodatek cała mokra. Czy sa jakies srodki, zeby to zamalować lub zamaskować ? tynk niestety ale baranek i to dość gruby. Jakie farby polecacie ? Edytowane 3 Października 2016 przez Rexys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 03.10.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Mnie się wydaje, że pocyganili na siatce na styropianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 08.11.2016 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Pęknięcia o rozwarciu 3-5 mm praktycznie dyskwalifikują system do jakiejkolwiek naprawy .jeśli chcę się ratować (obciążone b.dużym ryzykiem), zazbroic i otynkować od nowa. Wszystko inne to będzie amatorstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts