kamea7 06.08.2004 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Potrzebuje pomocy, to znaczy porady. Jak sie sprawuja meble obite materialem mikrofibrowym( taki jakby zamsik, sprzedawca rzucil z dumna mina - amerykanski mikrofiber, zwarty w watku i osnowie, nie bedzie sie brudzic)). Upatrzylam sobie dosc zgrabna kanape naroznik, kolor dosc pasujacy-ciemna zielen, ale nie wiem jak bedzie sie sprawowac ten material. Nie ma dzieci i zwierzat w domu, ale pan domu ma swoje ulubione, stale miejsce- na kanapie.Siedzi na niej dlugooo i bbb czesto. W zwiazku z tym ta kanapa bedzie dosc intensywnie pracowac. Dlatego chce sie dowiedziec jak taki material sie sprawuje, czy sie bardzo brudzi, wyciera....czy trzeba jakas pasujaca narzute dokupic??? Pomozcie dobrzy ludzie i opowiedzcie swoje doswiadczenia z takim materialem obiciowym:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamea7 10.08.2004 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Pomozcie!!! Czy ktos ma meble z takim obiciem? Jak to czyscic, jak konserwowac, zeby uchronic przed brudem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 ja kupiłam takie meble kanapy...jasny bez kupiłam ze wzgledu na kota i inne przypadki...musze powiedziec ze materiał jest ok...kot raz nasikał..ale powstały krople i spokojnie mozna było wytzrec...a teraz siersc schodzi jak z lustra...do czyszczenia sa idealne..ten materiał ma w sobie ciut teflonu... ja jestem zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamea7 11.08.2004 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Dzieki, ze odpowiedzialas. Wlasciwie zastanawialam sie nad kupnem ciemnozielonego zestawu, bo balam sie jasnych kolorow. Niestety, narobilas mi ochoty na taki jasny bez, taka jasna kawa z mlekiem, jest b. efektownna ta kanapa rogowa. Tylko sie boje, ze jak sie ubrudzi, to trzeba bedzie kupowac nowa kanape, poniewaz obicia nie da sie zdjac i uprac- jest na stale. Ale teraz mam do myslenia i zastanawiania... hmhmhm co ja mam zrobic????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.08.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 pytałam..zwykła woda i mydło załatwi sprawe.... moje kanapki sa w dzienniku budowy...fotki.Pieknie wygladaja w tym jasnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamea7 13.08.2004 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Pobieglam, znalazlam, zobaczylam!!!! Teska, o to wlasnie mi sie rozchodzilo. Cos w tym stylu ta rogowka i kolorek chyba taki sam!!!!No, kurka wodna Teska:-) a tos mi zrobila kogel mogel w glowie, ja tez chce takie kremowo-mleczne. No teraz to bede myslec a myslec, co dopasowac. Nie jest to latwe, bo a to obrazy-oleje, zaslony, dywan, ozdobki, ma grac zeby sie nic nie pogryzlo. No bede myslec i myslec. Dzieki za odpowiedzi:-))) A wiec zielen butelkowa albo mleczaki, hmhmhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts