kasiamirek1719513701 03.10.2016 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Panowie, Mam jeszcze jedna prośbę. Prosze mi powiedzieć gdzie najlepiej umieścić przewody WM jeśli poddasze bedzie nieużytkowe a co za tym idzie, nieogrzewane. Przewody będą izolowane w piance okolo 3 cm. Zastanawiam się gdzie najlepiej puścić przewody: Nad stropem (zimno) miedzy krokwiami czy pod stropem już za wartwą wełny Proszę o rady , bo jutro się za to zabieram Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 03.10.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 W miarę możliwości od ciepłej strony pomieszczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 04.10.2016 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 potwierdzam - najlepiej po stronie ciepłej. Jeśli po stronie nieogrzewanej to bedzie wiało zimnym. Izolacja 3cm to nie izolacja. ja mam 5cm wełny na rurach a całość w 30cm styropianu i i tak wychładza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts