sztolu 03.10.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Podpowie ktoś jaka jest średnica wyjścia ciepłej wody z zasobnika? Puściłem na etapie budowy płyty fundamentowej ALUPEXA do łazienki fi25 i teraz się zastanawiam, czy zasobnik taki obsłuży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asolt 04.10.2016 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Podpowie ktoś jaka jest średnica wyjścia ciepłej wody z zasobnika? Puściłem na etapie budowy płyty fundamentowej ALUPEXA do łazienki fi25 i teraz się zastanawiam, czy zasobnik taki obsłuży? Obsłuzy, srednica uzalezniona od producenta, pojemnosci. ale to nie problem, mozna zastosowac redukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sztolu 04.10.2016 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 dzięki za odpowiedź. Mam na myśli, czy w zasobnikach jest takie duże wyjście, nie chcę montować redukcji w drugą stronę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts