przenoszedom 04.10.2016 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Witajcie, Wczoraj przyszedł do mnie urzędnik odebrać podłączenia wody. Wszystko było ok. Powiedział że puki nie mam konsoli nie zrobi plomby i nie odbierze licznika. Czy konsola jest wymagana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 04.10.2016 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Witajcie, Wczoraj przyszedł do mnie urzędnik odebrać podłączenia wody. Wszystko było ok. Powiedział że puki nie mam konsoli nie zrobi plomby i nie odbierze licznika. Czy konsola jest wymagana? A czy to ważne? Możesz się z nimi kłócic, udowadniać że konsola nie jest prawem wymagana. Miesiace to może potrwać. Możesz też ta konsole zamontować i po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts