domincollab 04.10.2016 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Dzień dobry Poszukuje kominka narożnego do nowego domu o powierzchni 135m2. Instalacja jest przygotowana pod DGP. Zależy mi na dobrym stosunku ceny do jakości. Proszę o podanie jakich produktów szukać i na co zwracać uwagę. Czy Kratki.pl to produkt coś warty? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 05.10.2016 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dzień dobry Poszukuje kominka narożnego do nowego domu o powierzchni 135m2. Instalacja jest przygotowana pod DGP. Zależy mi na dobrym stosunku ceny do jakości. Proszę o podanie jakich produktów szukać i na co zwracać uwagę. Czy Kratki.pl to produkt coś warty? DziękiNa pewno jest coś warty. Ma też dobry stosunek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.10.2016 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Dzień dobry Czy Kratki.pl to produkt coś warty? Dzięki Kratki.pl ma ponad 160 modeli różnych powietrznych wkładów kominkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domincollab 05.10.2016 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Wybór padł na Pama diablo ll. Wydaje mi się że to dobry wybór. Ktoś użytkuje ten kominek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 05.10.2016 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Pama diablo ll nie jest z Kratki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts