enedue 05.10.2016 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Problem jest następujący - mam okno balkonowe przy kuchni, ma zamek, tak że można je zamknąć z dwóch stron. I otworzyć. Była za tym skomplikowana filozofia, która teraz wydaje mi się mocno naciągana, bo jestem wkurzona - z zamka wieje i to jak cholera. Ja wiem, że zamek mały i jak może wiać? No ale wieje. Całe drzwi ciepłe, szczelne, i jednostajny powiew od zamka. Założenie było, że dom jednak szczelny i ciepły, pilnowałam przejść przez folie instalacji, a tu taki zonk - non stop uchylone okno. W zasadzie.Co mogę zrobić, poza wywaleniem zamka w diabły i zapiankowaniem otworu? O ile się da... Nie pali mi się do tego rozwiązania. Wieje bardziej, jak klucz jest przekręcony pionowo niż poziomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 05.10.2016 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 czy nieszczelność zamków w drzwiach wejściowych Ci nie przeszkadza ?Sama sobie odpowiedziałaś - zlikwiduj zamek, uszczelnij i nie będzie Ci wiałoPewnych rzeczy nie przeskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enedue 05.10.2016 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 No nie, tam nie wieje, są zimne, owszem, ale nie ma ruchu powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 05.10.2016 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 jeśli to jest dla Ciebie problemem to nic z tym nie zrobisztylko kasacja zamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts