piotr3k_12 05.10.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Witam,Mam piec dolnego spalania 15kw, gdy załaduje go do pełna węglem wytrzymuje, ok 6 -7 h ... Zastanawiam się czy można w miejsce drzwiczek komory załadunkowej dostawić jakiegoś rodzaju zsyp z ślimakiem aby wydłużyć czas stałopalni do ok 12h. Wiem ze wszystko musi być szczelne, Próbował ktoś takiego rozwiązania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 05.10.2016 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 A bez ślimaka się nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr3k_12 06.10.2016 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 A bez ślimaka się nie da? [ATTACH=CONFIG]369426[/ATTACH] Wszystko super, tylko nie mam drzwiczek na górze pieca, lecz jak większość z boku i podejrzewam ze opal sam by nie opadł na palenisko...Ktoś próbował takiego rozwiązania>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts