Consponsa 05.10.2016 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Proszę o pomoc w znalezieniu kolumny natryskowej. Mam brodzik 100x140cm. Miejsce na zamontowanie kolumny natryskowej jest na krótszej ścianie wnęki na prysznicowej - tej o szerokości 100cm. Niestety kolumny, które widziałam mają krótki "wysięg". Czy wiecie może, które modele natrysków mają regulowany zasięg ramienia deszczownicy, lub mają długi zasięg tej deszczownicy? Chciałabym aby w kabinie natrysk był mniej więcej na środku a nie pod krótszą ścianą, kiedy druga część brodzika nie będzie wykorzystywana. Ewentualnie mogę przenieść natrysk na dłuższą ścianę - tą 140cm i tam umieścić na środku, ale: czy nie zwęzi to niepotrzebnie prześwitu w tej kabinie? Ewentualną decyzję co do przeniesienia deszczownicy muszę mieć na już gdyż jutro wchodzi hydraulik;) Nie mogę zamontować deszczownicy sufitowej gdyż łazienka w tym miejscu ma 3,1m a nie chcę obniżać sufitu. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts