Wiola 07.05.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Witam wszystkich Potrzebuję wzór rosądnej umowy z wykonawcą, stan surowy otwarty. Będę wdzięczna za pomoc. PozdrawiamWiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDYK 09.05.2004 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 Witam wszystkich Potrzebuję wzór rosądnej umowy z wykonawcą, stan surowy otwarty. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Wiola Wysłałem Ci naszą na priva. Jest z internetu i zaadaptowana do naszych potzrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiola 10.05.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Witam Medyk: dziękuję bardzo, jestem bardzo wdzięczna. PozdrawiamWiola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.05.2004 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2004 Witam wszystkich Potrzebuję wzór rosądnej umowy z wykonawcą, stan surowy otwarty. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Wiola Wysłałem Ci naszą na priva. Jest z internetu i zaadaptowana do naszych potzrzeb. Witaj! Mogę też prosić? Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LES 05.06.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 NIE ZGADZAM SIĘ Z WPOWIEDZIAMI ŻE UMOWA NIC NIE DAJE.KŁADŁEM DACH DOSTAWCA PRZYSŁAŁ(RAUUTARUKI)BLACHĘ W DWÓCHODCIENIACH.NORMALNA REKLAMACJA NIE SKUTKOWAŁA.MIAŁEM UMOWĘ Z WYKONAWCĄ ŻE JA DOSTARCZAM TOWAR,ZA OPÓZNIENIAPŁACĘ KARY UMOWNE(5000ZL).PO PRZEDSTAWIENI UMOWY U DOSTAWCY BLACHY I ZARZĄDANIU POKRYCIA KAR REKLAMACJĘ ZREALIZOWALI WYMIENILI CAŁĄ BLACHĘ 300M2.UMOWA STANDARTOWA DRUKOWANA W MURATORZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 15.06.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2004 Cześć Medyku!Właśnie szukam ekipy i przydałaby mi się taka umowa.Można prosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SLAWEK_L 17.07.2004 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2004 Medyk:CZy ja też mogę prosić . Jestem umówiony z budowlańcem i chciałbym wiedzieć o czym gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiszonek 18.07.2004 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2004 Czy podpisywaliście umowy z wykonawcami, którzy nie wystawiali potem rachunku za prace ???? (żeby uniknąć VATU) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia.m 23.08.2004 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Witam wszystkich Potrzebuję wzór rosądnej umowy z wykonawcą, stan surowy otwarty. Będę wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Wiola Wysłałem Ci naszą na priva. Jest z internetu i zaadaptowana do naszych potzrzeb. Jesli mozesz to mi te wyslij na priv pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 13.09.2004 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2004 Przede wszystkim najpierw zajrzyjcie do kodeksu cywilnego - umowa o roboty budowlane i umowa o dzieło. Wiele zapisów naprawdę nie jest potrzebnych, jeżeli na końcu zamieścicie wzmiankę np. "w zostałym zakresie do umowy o roboty budowlane zawartej między stronami mają zastosowanie przepisy kodeksu cywilnego. Wiele osób, w tym także Murator, namiętnie wpisuje te wszystkie zapisy o odpowiedzialności za szkody na placu budowy, konieczności powiadamiania o wadach powierzonych materiałów. To nie jest złe, ale może niepotrzebnie wprowadzić nerwową atmosferę, a przecież np odpowiedzialność za szkody na terenie budowy wynika z kc - ale musicie dopilnowac protokolarnego przekazania wykonawcy terenu budowy (przy generalnym wykonawcy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
avocado 24.09.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Bardzo dziękuję za wzór umowy, dziś ją wręczyłam mojemu wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 03.10.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2004 Do Inwestora czy ta umowa jest do stanu surowego?? a co z pilnowaniem materialow?? wtedy ktos z ekipy misial by siedziec non stop na budowie?chyba nierealne trzeba by jakiegos struza wynajac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piwkoo 04.10.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2004 Przeslijcie mi na priv wzór umowy. Please !! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta Miller 19.10.2004 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 A dlaczego nie uproscic sprawy i wyslac tutaj wzor tej umowy aby kazdy zainteresowany mogl sobie zrobic wydruk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek5 29.11.2004 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2004 Oczywiście ja również apeluję aby wpisywać wzory umów ,bo przecież ten wątek po to został założony,a nie wyłącznie wysyłać sobie na priva.Założeniem forum jest służenie sobie pomocą , a przy okazji by ktoś jeszcze z tego mógł skorzystać.Pozdrawiam wszystkich budujących!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa007 05.03.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 witam wszystkich !!! W ubiegłum tygodniu kupiłam dom w stanie surowym,i od 15.03 chce zaczynac roboty w środku,bardzo bym prosiła o wzór umowy na wykonanie prac wykończeniowych na e-mail:[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.04.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2006 marta miller napisala A dlaczego nie uproscic sprawy i wyslac tutaj wzor tej umowy aby kazdy zainteresowany mogl sobie zrobic wydruk? Jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 -------------------------------------------------------------------------------- marta miller napisala Cytat: A dlaczego nie uproscic sprawy i wyslac tutaj wzor tej umowy aby kazdy zainteresowany mogl sobie zrobic wydruk? Jestem za! Ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d4r4s 21.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Witam all forumowiczów. Jeśli mogę prosić również o umowę z wykonawcą to byłbym wdzięczny [email protected]. dzeiękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin__s 24.04.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 witam wszystkich. byłbym również bardzo wdzięczny za przesłanie wzoru umowy na [email protected] z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts