Mariusz1 06.08.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Napiszcie proszę jaką dawaliście papę na wieńcu pod murłatę. Czy może być np. papa wierzchniego krycia położona posypką do dołu ?Jaki rodzaj papy kładliście u siebie ?Czy wystarczy papę rozłożyć na wieńcu, czy trzeba ją przykleić do betonu ?Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gesiu 06.08.2004 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 U mnie polozona zostala plastpapa bez przyklejania bezposrednio pod murlate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz1 06.08.2004 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 chyba w tym przypadku wystarczy ją rozłożyć i nie ma konieczności przyklejania. Czy ktoś z Was przyklejał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 06.08.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 U mnie też nie przyklejali. Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xrrr82 07.08.2004 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 po co to przyklejac? skoro murlate sie przykreca - ja nie kleilem tylko rozlozylem na to murlata itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 07.08.2004 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Czy rzeczywiście posypką do dołu ? Więc tym smołowatym do drewna ?Własnie za niedługo bedą kłaść krokwie i tez zastanawiam sie jaka papa, czy taka jak na ścianę fundamentową ?Spotkałam się z opinią, że papa źle działa na drewno, że zbutwieje, ale to chyba skrajne opinie. Ja położę papę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts