Gość wmw 06.08.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Ogród wokół domu (bardzo młody) mamy już całkiem gotowy, dokładnie tak jak sobie wymarzyliśmy. Rodzina, a jeszcze bardziej przyjaciele stale coś nam do tego ogrodu przynoszą - a to drzewko, a to krzew. Komentarz jest zwykle taki: "macie nowy ogród, przyda się, posadzicie sobie i będzie ładnie". Odmawiać niezręcznie, bo przecież z dobrego serca dają, ale ogród jest skomponowany tak, że miejsca na nowe nasadzenia już nie ma. Posadzić, a potem nie podlewać żeby zmarniało nie chcemy, bo niech żywe sobie żyje. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 06.08.2004 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Może sadzić za płotem? O ile jest gdzie... A tak poważnie, to warto ogłosić wszem i wobec, że więcej roślinek proszę nie przynosić, bo już nie macie gdzie sadzić. I ładnie podziękować, że to kompletne obsadzenie to również ich, bliskich, zasługa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 07.08.2004 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 albo cichaczem na allegro sprzedawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 17.08.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Myślę, że spytać się wszystkich, czy za kilka lat nie będą chcięli do was przychodzić bo będzie tu już taki las, że trudno będzie nogę wcisnąć.... . Wiem , że łatwo się mówi, a problem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miska 30.08.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 U mnie to samo - qrde - na kazda impreze ktos z jakims badylkiemprzytrupta. I naprawde chyba trzeba bedzie dac im wszystkim znac,ze juz nie ma gdzie zapalki wcisnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 31.08.2004 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 U mnie to samo - qrde - na kazda impreze ktos z jakims badylkiem przytrupta. I naprawde chyba trzeba bedzie dac im wszystkim znac, ze juz nie ma gdzie zapalki wcisnac. A może zamiast zniechęcać, zachęcajcie, a potem rozdawajcie te badylki tym, którzy ich potrzebują ? Np. niejakiemu Tomkowi_J ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 31.08.2004 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 ja też chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadra 31.08.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 I ja! nie zmarnuje się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 31.08.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2004 to może założymy Stowarzyszenie Odbiorców Niechcianych Roślin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 01.09.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 to może założymy Stowarzyszenie Odbiorców Niechcianych Roślin Preev na prezesa ! Kadra na wiceprezesa ! ... Tomek_J na skarbnika !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 01.09.2004 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 a odprawy sobie nałożymy jak w Orlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 01.09.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2004 ja też, póki co przyjmę każdą ilosć , jak widac od nadmiaru też może boleć głowa, ja mam inny problem, z nadgorliwą matka i ojcem, którzy poczuli bakcyl koszenia, grabienia, wyrywania chwastów i nasadzania roslin które nie chce jak popadnie, jak taktownie powiedziec towarzystwu, ze na razie dziekuje. Po dobroci nei rozumieją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts