Gość 06.08.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Powaznie zastanawiamy sie nad tym zrodlem ciepla i prosimy o rade , czy jest to dobry pomysl ? Gdzies juz na forum sie kiedys na to natknelam, ale nie moge znalezc - -moze ktos mi pomoze dotrzec do tego tematu . Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 06.08.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Uffff rozpocznie sie kolejna "wojna" za/przeciw Poczytac mozesz np tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaworski 06.08.2004 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Ja mam i sobie chwalę. Ale więcej nie napiszę, bo mnie zjedzą na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neptunek 06.08.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Ja mam i sobie chwalę. Ale więcej nie napiszę, bo mnie zjedzą na forum. Nie zjedza bo sie nie damy (tez sobie chwale ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.08.2004 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Jaworski rozwiń to chwalenie, bo na Forum są też tacy, którzy chcieliby usłyszeć, jak sprawuję się pompeczka w praktyce. No i o kosztach też napisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Dziekuje za informacje. Znalazlam juz to , czego szukalam na forum. Pozdrawiam . Ale gdyby ktos jeszcze mial cos do dodania - moze jakies konkretne firmy tym sie zajmujace - bede wdzieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts