sailor_ro 05.10.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Witam, mam pytanie,jak to u Was wygląda?Dajecie jakieś zaliczki wykonawcy, aby wpisał was w "kajet".Pytam,bo kiedyś się z tym nie spotkałem, przy poprzedniej budowie. pozdrawiamM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 05.10.2016 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 żadnych zaliczekpłatność dopiero po robocie i po odebraniu prac. Możesz podzielić na etapy, np stan 0, ściany i strop, dach.Nigdy nie dawaj zaliczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.10.2016 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 jak ekipa nie przetrwa zimy i się rozjadą na saksy, od kogo będziesz chodził o zwrot kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 06.10.2016 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 żadnych zaliczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 06.10.2016 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Witam, mam pytanie,jak to u Was wygląda?Dajecie jakieś zaliczki wykonawcy, aby wpisał was w "kajet". Pytam,bo kiedyś się z tym nie spotkałem, przy poprzedniej budowie. pozdrawiam M. Dokładnie,żadnych zaliczek. Ja czekałem na ekipę rok ale i ekipa na mnie czekała też Podpisaliśmy jedynie umowę o rozpoczęciu prac w określonym terminie z zastrzeżeniem że jeśli któraś strona wycofa się z umowy będą kary. Płatność była po skończonym etapie czy płyta,murowanie,dach. Ja się doczekałem i firma też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 06.10.2016 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 zasada jest taka, zapłacisz, będziesz ekipę prosił nie zapłacisz, to ekipa będzie prosiła ciebie zapisz i zapamiętaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 06.10.2016 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Dzięki za odpowiedzi, mówiąc szczerze ta prośbe trochę mnie zniesmaczyła.Może też uściślę, kwota wyceny 42 000, zaliczka 1000 zł.Arturo72, a z ciekawości jakiej wysokości kary wpisaliście za wycofanie się z umowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyhu 06.10.2016 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 napisz karę 15 tys. po reakcji poznasz, czy ekipa poważna czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts