87anam87 06.10.2016 04:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 wita wszystkich. kilka lat temu bylam stalym bywalcem grupy budowalam sowja lawende. od 2 lat mieszkam we wlasnym domku jednak sentyment do strony nadal pozostal. dzis pisze z zupelnie innym tematem.... mam dla was propozycje pracy zdanej (wylacznie rzez internet we wlasnym domu) czas pracy okolo 8 godzin tygodniowo. praca dla ambitnych i zaangazowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 09.10.2016 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Ja jako pracoholik pracujący teraz na 1etat aż ciekaw jestem co to jest.Czyżby skladanie długopisów sławę kilka lat temu czy coś typu Provident czy wciskanie ludziom niepotrzebnych ubezpieczeń czy towarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosablinka 14.10.2016 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Jestem zainteresowana. Proszę więcej szczegółów. G wita wszystkich. kilka lat temu bylam stalym bywalcem grupy budowalam sowja lawende. od 2 lat mieszkam we wlasnym domku jednak sentyment do strony nadal pozostal. dzis pisze z zupelnie innym tematem.... mam dla was propozycje pracy zdanej (wylacznie rzez internet we wlasnym domu) czas pracy okolo 8 godzin tygodniowo. praca dla ambitnych i zaangazowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts