Gość 16.07.2002 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 W projekcie mojego kominka jest zaokrąglony czopuch.Fachowiec marudzi że tego się nie da zrobić.Słyszałem że płyta gipsowa da się formować.Tylko jak przekonać fachowca ??ANDRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andre 16.07.2002 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 Jóż się zarejestrowałemPZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.07.2002 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2002 To widocznie taki z niego fachowiec:regips można formowac jeżeli duży łuk to wystarczy namoczyc jezeli krzywizna ma byc mała to trzeba po lewej stronie ponacinać lub po prawej w zależności jaka ta krzywizna(wewnetrzna czy zewnętrzna) później siatka i szpachlowanie.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andre 22.07.2002 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2002 Dzięki. Chyba go przekonałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts