Gagata 06.08.2004 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 Polecano mi go ostatnio ale wolałabym wiedzieć coś więcej; nie jest to zbyt chyba u nas zbyt znana firma?Może ktoś się jednak znajdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.08.2004 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 No i nikt się nie znalazł..... Czekam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubas 06.08.2004 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 mam ale jeszcze nie użytkuję, natomiast oceniając po jakości wykonania, precyzji odlewów etc zaliczyłbym je raczej do górnej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.08.2004 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 O - no to już coś Bo mam propozycję od gościa, która ma nam robić kominek - ma umowę z tą własnie firmą - nie musimy kupować od niego, ale on ma (podejrzanie) dobrą cenę - 2.700,00. Wcześniej o tej firmie nie myślałam, ale on (oczywiście) ją zachwala..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Gagata - mi kiedyś na Hauke -Bosaka powiedziano znów że ze względu na wykonanie to nie jest górna półka ....wręcz odradzano że francuskie to takie tylko do palenia troszkę dla ozdob, a nie np. do ciągłego ....czytając na forum górna półka...taki mercedes ....to JOTUL. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.08.2004 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Ivo - oj tak, mercedes... cenowo na pewno bije na łeb..a co jest na Hauke Bosaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2004 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 sklep z kominkami my ostatecznie zdecydowalismy się na płaszcz wodny i kupiliśmy CTM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.08.2004 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 A tam są też wykonawcy którzy zamontują wkłąd i obudowę? czy tylko spzredaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.08.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 Gagata - tego dokładnie nie wiem .....ale na pewno współpracuja z takimi...ja dokładnie tam u nich namierzyłam gościa od montowania kominków z płaszczem wodnym... Oto ich namiary gdybyś chciała skorzystać: Uniwag-Spolmot Sp. z o.o. 50-447 Wrocław, ul. Hauke-Bosaka 20 woj. dolnośląskie tel. (071) 344-34-27 fax. (071) 341-78-92 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 09.08.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 a ja kupiłem u Czerwińskiego - na Krakowskiej francuskiego GODINA, to podobno to samo co Philip.......i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 09.08.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 mówi się, że to badziewie, ale moi rodzice mają 2 takie zamontowane u siebie od 8 lat - jeden mocno eksploatowany przez sezon grzewczy i jak do tej pory sprawują się bez zarzutu - ja też się przymierzam do takiego, za umiarkowaną cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.08.2004 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2004 ja słyszałam, że nie są to najlepsze kominki do ciągłego palenia (ogrzewania) raczej takie, żeby sobie w nich zapalić raz na jakiś czas dla nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 10.08.2004 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 ubiegłą zimę paliłem takim kominkiem - bez zastrzeżeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bruno 10.08.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Posiadam od roku wkład R 600 firmy CHEMINNES PHILIPPE jestem z niego zadowolony. Należy sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcemy tylko okazjonalnie zapalić w kominku czy też myślimy o ogrzewaniu. Jeżeli ogrzewanie to wkład musi być przystosowany do palenia ciągłego i spełniać normy klasy „C”. Polecam stronę http://www.kominki.dos.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bruno 10.08.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Posiadam od roku wkład R 600 firmy CHEMINNES PHILIPPE jestem z niego zadowolony. Należy sobie odpowiedzieć na pytanie czy chcemy tylko okazjonalnie zapalić w kominku czy też myślimy o ogrzewaniu. Jeżeli ogrzewanie to wkład musi być przystosowany do palenia ciągłego i spełniać normy klasy „C”. Polecam stronę http://www.kominki.dos.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.08.2004 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 Ivo - dzieki:-) PAJONK - no właśnie Czerwiński był u mnie z ofertą postawienia kominka i sprzedaży wkładu - czy może u Ciebie też robił?? Generalnie jeśli użytkownicy sobie chwalą to to jest najważniejsze. Jestem coraz bliżej podjęcia decyzji.. Bruno - zaraz zajrzę na powyższą stronkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 10.08.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 u mnie postawili kominek na pustakach i podłączyli do komina, to było wliczone w cene, obudowy jeszcze nie mam, ale patrząc na ceny u Czerwińskiego ( obudów) to raczej poszukam kogoś innego. Ostatnio na Świebodzkim stał gościu z Radkowa - policzył mi że obudowa z litego kamienia kosztowała by około 1100-1200 PLN. Mam do niego wizytówkę i będę się kontaktował, ale najpierw muszę zobaczyć jedo robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 10.08.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 PAJONK - z jakiego kamienia ? piaskowiec, czy jakiś inny? też jestem zainteresowany wykonawcami z Dolnego Śląska (Lubin) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PAJONK 10.08.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 wydaje mi się że to był piaskowiec - ja tam na kamieniach sie nie znam, jutro postaram się podać Wam numer telefonu do tego gościa - zadzwonicie ,spytacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 10.08.2004 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2004 To ja też poczekam na ten namiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts