SzS 06.10.2016 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Witam serdecznie, stoję właśnie przed wyborem dachówki na dach dwuspadowy w moim przyszłym domu. Z żoną zdecydowaliśmy się na dachówkę płaską cementową. Mamy dylemat pomiędzy Tevivą Cisar a Tegali Protegon. Różnica w cenie jest dosyć spora, bo na naszym dachu 226 m2 to ok. 4 tyś złotych. Pytanie jest takie, czy Teviva jest również dobrej jakości? Czy mam patrzeć w kierunku Tegalitu? Nie zależy mi na właściwości obniżającej temperaturę, którą ma Tegalit. Chciałem zapytać też o cenę. Mam ofertę na Tevivę wraz z akcesoriami, oknem i wyłazem za 21 tyś. oraz na Tegalit w wysokości 25 tyś. Czy to są ceny akceptowalne?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jinikao 05.05.2017 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Widać, że eksperci tej firmy mają gdzieś klientów i nie odpowiadają, a mam podobny dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts